Instagram Pinterest Youtube

Duș

Braţ de fixare Brilliant lung

Braț fixare Brilliant lung

Suport pentru cabine de duș flexibil și practic pentru o stabilitate maximă a cabinei de duș.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

  • lungime: 57 cm
  • potrivit pentru: Brilliant BSDPS
  • design culoare: finisaj cromat
  • capete: rotunjite, ptr sticla de 8 m

Stabilitatea maximă a produsului este asigurată de brațele de fixare lungi pentru sticlă, care pot fi achiziționate separat, chiar și pentru cabine de duș de dimensiuni mai mici. Articulația flexibilă permite o reglare ușoară în timpul asamblarii,

2 ani garantie

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
B20000000A Brat fixare BRILLIANT lung (cromat) 428 509
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.