Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie pentru chiuvetă bucătărie Chrome

Baterie pentru chiuvetă bucătărie

CR 016.00

Forme minimaliste curate care completează orice bucătărie modernă sau chiar o chiuvetă mare. Forma ovală a bateriei urmează conceptul de baie Chrome, permițându-vă să potriviți accesoriile pentru bucătărie și baie.


Serie Chrome

Atemporalitate care luminează ziua

Frumusețea metalului strălucitor sau negru și sunetul liniștitor al apei. Acestea sunt bateriile Chrome. Geometria suprafeței ovale și plane, care le-a fost furnizată de studioul de succes Nosal Design. Chrome este un joc minimalist de contraste la care vei reveni. Bateriile fac parte dintr-un concept atât de atent și complex încât a primit o nominalizare pentru Czech Grand Design. Datorita formei sale, este potrivita pentru orice baie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • furtune flexibile de conectare cu lungime de 420 mm şi diametru G3/8
  • se potriveşte la orice chiuvetă de bucătărie, compatibilă cu orice chiuvetă RAVAK
  • instalare: EasyFix – simplu și rapid

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată vă recomandăm să utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteEasyFixRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMove
Baterie pentru chiuvetă bucătărie Chrome

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070054 CR 016.00CR Baterie bucatarie, crom 1 134 1 349
3

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

5,9 MB
1,6 MB