Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Coloană laterală SB Rosa II

Mobilier tip coloană SB Rosa II

Mobilier de baie, în care încape tot ce ai nevoie în baie. Rafturi din sticlă pentru un aspect modern și întreținere ușoară în. ușa mobilierului. Multumită posibilității de rotire, ușa poate fi de stânga sau de dreapta.


Serie Rosa

Utilitate universală

Formele rotunjite ale mobilierului Rosa, cât şi ale chiuvetelor, se bazează pe formele căzilor de baie cu acelaşi nume , ale conceptului Ravak. Combinaţia lor în baie salvează spaţiu şi formează un tot unitar. Gama largă a modelelor reprezintă o alegere potrivită pentru fiecare baie.

Koupelnový nábytek Rosa

Sortiment larg

Conceptul Rosa reprezintă o opţiune unificată indiferent de cerinţe. Elementele dulapurilor de baie formează un tot unitar sub forma unor linii care copiază partea frontală a chiuvetei. Dimensiunile dulapurilor, oglinzile şi chiuvetele permit realizarea de combinaţii diverse.


Koupelnový nábytek Rosa

Pentru orice stil

Variantele în culori ale corpurilor de baie, tratate cu precizie şi impregnate în profunzime, oferă băii un stil diferit pentru fiecare variantă. Nuanţe de mesteacăn lucios, alb atrag o categorie mare de clienţi. Stilul este complet adăugând uşa cu un luciu foarte puternic.


Koupelnový nábytek Rosa

Design bine gândit

Dezvoltarea mobilei de baie Rosa, a avut la bază o planificare detaliată în formarea unei continuităţi perfecte a căzii de baie  ale aceluiaşi concept şi susţine sinergiile design-ului întregii băi. Unghiurile şi formele conceptului Rosa se combină într-o modalitate care oferă utilitate maximpă şi salvează spaţiu.

Informații tehnice

    • dimensiuni (LxAxÎ): 30,5 x 35 x 153,5 cm
    • material: MFPB și MDF, impregnat antiumezeală
    • culoare mobilier: alb lucios, cappuccino (placa de sus întotdeauna albă)
    • culoare uși: alb lucios
    • garanție: 5 ani

Dulap inalt cu doua usi si spatiu de depozitare. Dulap inalt cu doua usi si spatiu de depozitare. Varianta de stânga sau de dreapta a ușii trebuie decisă înainte de a instala produsul și se obține prin simpla rotire a ușii. Acesta poate fi montat pe picioare reglabile, cu înălțimea de 10-12 cm. Ușa este de culoarea alb lucios iar cea a corpului o puteți allege din variantele existente. Furnizat complet asamblat. Pentru o soluție completă și un design armonios în baie recomandăm combinarea cu alte tipuri de mobilier de baie, produse sau accesorii din conceptul Rosa de la RAVAK.

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Coloană laterală SB Rosa II

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X000000927 305 x 350 x 1535 Mobilier Coloana SB 350 Rosa II alb/alb 1 697 2 019
0
X000000929 Mobilier Coloana SB 350 Rosa II cappuccino/alb 1 667 1 984

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

31,3 MB