Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloană de duș TE 091.00/150 Termo 100

Coloană de duș cu baterie termostatată TE 091.00/150

Pentru o temperatură constantă a apei. Acesta echilibrează instantaneu temperatura apei în cazul fluctuațiilor de presiune din conductă, pentru a vă asigura apa în continuare la temperatura selectată. Oricine va testa bateria termostatică va dori să rămână cu ea.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

  • înălțimea coloanei termostatate: ajustabilă - reglare în intervalul de 86-133 cm
  • cartuș: termostatat, pentru controlul temperaturii apei
  • proiectarea dușului: cap de duș cu diametrul de 20 cm; duș de mână - 5 funcții, capul de duș poate fi, de asemenea, rotit în lateral
  • garanție: 5 ani
  • pentru o temperatură constantă a apei la duș

Pentru întreținere vă recomandăm folosirea RAVAK Cleaner Chrome.

 

5 ani garantieEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisire
Coloană de duș TE 091.00/150 Termo 100

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070058 Shower column Termo 100, with Baterie termostatata and shower 1 993 2 372
2

Preturile sunt in lei

Date pentru descarcare

73,3 MB
2,3 MB