Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloană de duș culisantă

Coloană de duș culisantă

DS 092.00
Bateria este echipată cu pipa de scurgere plasată inteligent sub bateria de perete. În momentul în care trebuie să umpleți o găleată sau doar să vă clătiți picioarele, puteți comuta debitul de apă înclinând maneta. Coloana de duș vă permite să reglați cu ușurință înălțimea capului de duș și este, de asemenea, rotativă în lateral. O singură mână este tot ce aveți nevoie pentru a regla înălțimea dușului de mână, astfel încât să îl puteți muta oricând, chiar și în timpul dușului și cu ochii plini de spumă.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

  • inaltime reglabila pentru dus: 97 – 127 cm
  • design cap de duș: ABS rotund, diametru 25 cm; 1 functie de curgere a apei - Ploaie; poate fi rotit lateral
  • design duș de mână: ABS Select, diametru 11 cm; 3 funcții de intensitate a debitului de apă - Rain, SoftRain, Drop; OneHand - glisor reglabil pe înălțime și suport pivotant
  • design baterie: CoolFeel - controlul temperaturii din stânga reduce încălzirea excesivă a bateriei la suprafață
  • furtun de dus PVC flexibil: lungime 150 cm; EasyTwix - previne răsucirea furtunului și permite rotiței de duș să se rotească liber
  • garanție: 5 ani
  • potrivit: pentru toate cabinele de dus 

Coloana de duș pentru în cabina de duș. Poate fi reglat pe înălțime folosind o piuliță de strângere - pur și simplu manual, în orice moment după instalare. Brațul basculant servește ca și comutator între dușul de mână și umplerea găleții sau, de exemplu, o clătire rapidă a picioarelor. brațul de pe baterie poate fi folosit pentru a selecta fluxul de apă la capul de duș de deasupra sau la para de mână. Capul de duș este echipat cu funcția Rain, unde apa curge plăcut din toate duzele. Dușul de mână Select are trei funcții de intensitate a debitului de apă. Modul clasic de ploaie seamănă cu ploaia de vară și calmează pielea. Cu funcția SoftRain, atunci când aerul este aspirat, vă veți bucura de o ploaie deosebit de ușoară și fiecare picătură este o sursă de bucurie. La setarea functiei Drop, apa curge lin și o vei folosi în special pentru sapunire si spalarea capului.

Pachetul conține un segment pentru a compensa denivelările peretelui cu până la 20 mm. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

5 ani garantieAirEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeCoolFeel
Coloană de duș culisantă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X07P642 DS 092.00 Coloană de duș culisantă 2 084 2 480
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.