Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloană de duș culisantă

Coloană de duș culisantă

DS 091.00
Reglați oricând coloana de la duș la înălțimea siluetei dvs. în funcție de confortul dorit. Coloana de duș vă permite să reglați cu ușurință înălțimea dușului de deasupra capului și este, de asemenea, rotativă în lateral. O singură mână este de ajuns să folosiți, pentru a regla înălțimea dușului de mână, astfel încât să îl puteți muta oricând, chiar și în timpul dușului și cu ochii plini de spumă.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

  • inaltime reglabila pentru dus: 97 – 127 cm
  • design cap de duș: ABS rotund, diametru 25 cm; 1 functie de curgere a apei - Ploaie; poate fi rotit lateral
  • design duș de mână: ABS Select, diametru 11 cm; 3 funcții de intensitate a debitului de apă - Rain, SoftRain, Drop; OneHand - glisor reglabil pe înălțime și suport pivotant
  • design baterie: CoolFeel - controlul temperaturii din stânga reduce încălzirea excesivă a bateriei la suprafață
  • furtun de dus PVC flexibil: lungime 150 cm; EasyTwix - previne răsucirea furtunului și permite rotiței de duș să se rotească liber
  • garanție: 5 ani
  • potrivit: pentru toate cabinele de dus

Coloana de duș este instalată pe peretele cabinei de duș. Poate fi reglată pe înălțime folosind o piuliță de strângere - pur și simplu manual, în orice moment după instalare. Comutatorul poate fi folosit pentru a selecta curentul de la dușul deasupra capului sau de la dușul de mână. Capul de duș este echipat cu funcția Rain, apa curge plăcut din toate duzele. Dușul de mână Select are trei funcții de intensitate a debitului de apă. Modul clasic de ploaie seamănă cu ploaia de vară și calmează pielea. Cu funcția SoftRain, atunci când aerul este aspirat, vă veți bucura de o ploaie deosebit de ușoară, unde fiecare picătură este o sursă de bucurie. La setarea funcției Drop, apa curge lin și o vei folosi in special pentru săpunire si spălarea capului

Pachetul conține un segment pentru a compensa denivelările peretelui cu până la 20 mm. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

5 ani garantieAirEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeCoolFeel
Coloană de duș culisantă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X07P643 DS 091.00 Coloană de duș culisantă 1 730 2 059
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,1 MB