Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloană de duș cu cap fix și pară mobilă de duș

Coloană de duș culisabilă

DS 090.00

  Reglați oricând coloana din duș sau cadă la înălțimea siluetei dvs. în funcție de situația dată Coloana de duș vă permite să reglați cu ușurință înălțimea coloanei de duș și este, de asemenea, rotativă în lateral. O singură mână este tot ce ai nevoie pentru a regla înălțimea dușului de mână, astfel încât să îl poți mișca oricând, chiar și în timpul dușului și cu ochii plini de spumă


  Serie Coloane de dus

  Combinația favorită pentru duș

  Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

  Duální sprchové systémy

  Ușor de reglat

  Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


  Duální sprchové systémy

  manevrare cu o singură mână

  Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


  Duální sprchové systémy

  Patină metalică

  Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

  Informații tehnice

  • permite simplu, oricând, o ajustare a înălțimii dușului de deasupra, variind între 86 - 133 cm de la comutatoru dușului de deasupra/ dușului mobil
  • suportul culisant din alamă al dușului de mână, poate fi ușor manevrat cu o singură mână capul de duș de deasupra, se poate roti și lateral
  • potrivită pentru ambele variante de baterii RAVAK , încastrabile sau termostatate
  • Coloana de duș se conectează pur și simplu la bateria de duș existentă. Se poate instala atât pe perete, cât și în colțul peretelui cabinei de duș. Puteți să schimbați circuitul apei de la dușul mobil, la cel de deasupra.
  • garanție: 5 ani
  • Pentru curațarea exterioară, vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome.
  5 ani garantieEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeEasyClean (perlator)
  Coloană de duș cu cap fix și pară mobilă de duș

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X07P232 DS 090.00 Coloana de dus duala, fara baterie without mixer 1 327 1 579
  0

  Preturile sunt in lei

  Date pentru descarcare

  73,3 MB