Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloană de duș 10° TD 091.00/150

Coloană de duș 10°, cu baterie termostatată și set pentru duș

TD 091.00/150
Pentru o temperatură constantă a apei. Acesta echilibrează instantaneu temperatura apei în cazul fluctuațiilor de presiune din conductă, pentru a vă asigura apa în continuare la temperatura selectată. Oricine va testa bateria termostatică va dori să rămână cu ea.

video.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

  • înălțimea coloanei termostatate: ajustabilă - reglare în intervalul de 86 - 133,5 cm
  • dimensiune baterie: 150 mm
  • cartuș: termostatat, pentru controlul temperaturii apei
  • proiectare: controlul temperaturii în stânga – CoolFeel
  • garanție: 5 ani
  • potrivit pentru: împreună cu celelalte componente ale conceptului 10°- pentru cabilele de duș sau alte spații pentru duș

Pentru o soluție completă și respectarea designului băii, vă recomandăm să combinați bateriile 10 ° cu alte produse din conceptul 10 ° și alte accesorii RAVAK. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

Vă recomandăm să reglați din când în când controlul temperaturii la pozițiile maxime (în funcție de duritatea apei) pentru a preveni depunerile de calcar.

5 ani garantieConcepteAirEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Coloană de duș 10° TD 091.00/150

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070103 TD 091.00/150 Baterie termostatata tip coloana, pt dus 10° 2 225 2 648
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

73,3 MB
2,3 MB