Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Coloana de dus 10° Free, netermostatica

COLANĂ DE DUȘ 10° FREE, NETERMOSTATICĂ, CU SET DE DUȘ

TD F 098.00CR
Reglați oricând coloana de duș la înălțimea dumneavoastră, în funcție de dorința din acel moment. Coloana de duș vă permite să reglați cu ușurință înălțimea coloanei de duș și poate fi, de asemenea, rotită în lateral. Aveți nevoie doar de o singură mână pentru a regla înălțimea dușului de mână, astfel încât să îl puteți muta în orice moment, chiar și în timpul dușului și cu ochii înspumați.
Coloana de dus 10° Free are un design care urmeaza formele seriei 10° Free, ceea ce inseamna curat, direct si simplu. Utilizarea sa este făcută mai plăcută printr-o pârghie cu funcționare absolut lină și un design neted, iar corpul bateriei este rotit cu 10° exact în spiritul ideii principale a întregului concept.


Serie Coloane de dus

Combinația favorită pentru duș

Rutina ta zilnică va fi transformată într-o experiență unică. Capul de duș manevrabil având lățimea optimă combinat cu dușul manual îmbină stilul, confortul și practicul. Sistemele duale de duș pot fi echipate cu baterii termostatate, prin  care se evită fluctuațiile de temperatură în timpul îmbăierii.

Duální sprchové systémy

Ușor de reglat

Înălțimea dușului vertical poate fi reglată chiar și după instalarea acestuia în perete. Poți roti dușul de deasupra capului într-o parte sau alta, după nevoie.


Duální sprchové systémy

manevrare cu o singură mână

Patina manuală de duș poate fi controlată cu o singură mână, aspect foarte apreciat în condiții special din timpul dușului. Eliberarea patinei, deplasarea și fixarea acesteia poate fi făcută cu o singură mână, mai ales atunci când aveți nevoie de cealaltă mână pentru ținerea dușului manual și să nu uităm că vă deplasați într-un mediu umed și alunecos.


Duální sprchové systémy

Patină metalică

Patina dușului manual din cadrul seriei duale de dușuri RAVAK este făcută din metal, nu din plastic. Acest material garantează operarea pentru mai mulți ani fără greșeală a patinei.

Informații tehnice

  • înălțimea coloanei: flexibilă - reglare în intervalul 88 - 133 cm
  • distanta baterie: 150 mm
  • cartus: 25 mm, ceramica
  • design: non-termostatic, control al temperaturii pe stânga - CoolFeel
  • design dus: cap de duș pătrat ABS 25 cm; duș de mână - 3 funcții, capul de duș poate fi rotit și în lateral
  • furtun de dus PVC flexibil: lungime 150 cm; EasyTwist - previne răsucirea furtunului și permite parei de duș să se rotească liber
  • potrivit: pentru toate cabinele de dus
  • accesorii pentru achiziție suplimentară: accesorii de baie 10°
  • Garancia a csaptelepre: 5 év

Coloana de dus este instalata pe perete. Este posibilă reglarea înălțimii acesteia folosind o piuliță de strângere - pur și simplu manual, în orice moment după montare. Comutatorul poate fi folosit pentru a comuta debitul de apă între dușul superior și dușul manual sau în poziția de mijloc.

Capul de duș este dotată cu funcția Rain, când apa curge plăcut din toate duzele. Funcția Air permite aspirarea aerului în duș. Datorită acestui lucru, este posibil să obțineți o senzație mai plăcută a impactului apei asupra pielii și, în același timp, să o economisiți. Capul de duș poate fi rotit lateral.

Dușul de mână are trei funcții de intensitate a debitului de apă. Modul clasic – Ploaie - amintește de ploaia de vară și are un efect calmant asupra pielii. Folosind funcția Jet, obțineți un flux puternic din centrul rozetei, care perfuzează intens pielea. De asemenea, este potrivit pentru curățarea locurilor mai puțin accesibile din baie. A treia funcție oferă o combinație a ambelor fluxuri.
Prin apăsarea manetei, suportul pentru duș de mână poate fi mutat în orice poziție cu o singură mână, iar înclinația acestuia poate fi, de asemenea, reglată.
Furtunul din plastic durabil este protejat eficient împotriva zgârieturilor și, datorită sistemului EasyTwist, nu se va răsuci niciodată.

Pachetul conține un segment pentru nivelarea neregularității peretelui cu până la 50 mm.

Pentru o soluție cuprinzătoare și armonie de design a băii, vă recomandăm să combinați coloana de duș 10° Free cu alte baterii 10° Free și alte accesorii RAVAK. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

5 ani garantieConcepteDistanță 150 mmAirEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeCoolFeel
Coloana de dus 10° Free, netermostatica

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070171 TD F 098.00CR Coloană de duș culisantă netermostatica, cu set de duș, crom 2 050 2 439
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,6 MB