Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Coloană Classic II SB-400 L/R

Coloană Classic SB-400

Un dulap înalt cu rafturi reglabile pe înălțime în părțile superioare și inferioare formează o unitate de design compactă, caracterizată printr-o tăietură ergonomică pentru o prindere confortabilă a ușii. În două variante de culoare. În ceea ce privește designul, completează conceptul Classic II, potrivit pentru echiparea întregii băi cu ideea de practicitate și minimalism sobru.


Serie Classic II

Clasicul, în cel mai bun sens al cuvântului

Mobila de baie Classic II este o manifestare a ideii de simplitate şi utilitate în esenţă deplină. Liniile de exterior economice sunt create special cu forme ovale şi mânere uşor tăiate în spiritul unui minimalism prietenos.

Koupelnový nábytek Classic II

Gamă variată de dimensiuni

Modelul Classic II include chiuvete de la cele mai mici, folosite în toaletele mici până la chiuvete pretabile familiilor numeroase. Toate mărimile sunt însoţite de mobiliere cu dimensiuni şi stiluri potrivite.


Koupelnový nábytek Classic II

Elemente interioare sofisticate

Fiecare model de dulap Classic este structurat în maniera de a asigura spaţiul optim într-o formă compactă care să nu ocupe spaţiu prea mult în baie. Pentru ca lucrurile să fie depozitate eficient în dulapul cel mai mare de sub chiuvetă, acesta poate fi echipat cu un sertar jos care are plăci pe mânerul uşii în care pot fi depozitate cele mai mici obiecte.


Koupelnový nábytek Classic II

Selecția gamei de culori

Pentru ca mobilierul Classic să se potrivească design-ului oricărei băi, acesta este disponibil în culori diferite și anume alb/alb sau alb/gri.

Informații tehnice

  • dimensiuni (L/Ad/H): 40 x 26 x 160 cm 
  • variante: stînga sau dreapta (L/R)
  • culoare alb/alb, alb/gri
  • garanție: 5 ani

Dulapul înalt este echipat cu rafturi reglabile pe înălțime în părțile superioare și inferioare. Opțiunea din stânga sau din dreapta este determinată de partea pe care sunt amplasate balamalele. Balamalele de înaltă calitate asigură închiderea lentă a ușii. Livrat în stare asamblată, inclusiv kit de asamblare (șuruburi, balamale, dopuri). Dulapul este montat pe perete.
Pentru o soluție amplă și armonie de design a băii, recomandăm combinarea coloanei laterale cu alte produse din conceptul Classic II.

5 ani garantieConcepteL/R variantaImpregnare împotriva umidității
Coloană Classic II SB-400 L/R

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001472 400x260x1600 mm Mobilier Coloana SB-400 Classic II L alb/alb 2 187 2 602
0
X000001474 Mobilier Coloana SB-400 Classic II R alb/alb 2 187 2 602
X000001473 Mobilier Coloana SB-400 Classic II L alb/gri 2 187 2 602
X000001475 Mobilier Coloana SB-400 Classic II R alb/gri 2 187 2 602

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare