Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Chiuvete ceramice Ceramic Slim Shelf O

Chiuveta Ceramic Slim Shelf O

Păstrați săpunul și alte accesorii în jurul bateriei, astfel încât să fie la îndemână. Aducem o chiuveta unica cu orificiu pentru instalarea bateriei direct in chiuveta. În zona bateriei, unde este adesea udă, a fost creată o zonă de depozitare pentru săpun, de exemplu. Puteți pune orice altceva pe blatul de lângă chiuvetă.

Chiuveta este concepută pentru a fi amplasată pe un blat sau mobilier. Rotunjirea acestei variante are un efect blând și echilibrează în mod natural austeritatea unghiurilor ascuțite din baie.

Chiuveta cu designul celor din studioul lui Kryštof Nosál iese în evidență cu o margine subțire, care este o tendință actuală în lumea ceramicii.


Serie Ceramic Slim

Rafinament vizual, combinat cu durabilitatea

Lavoarele Ceramic are margini subtile, precis definite.

Keramická umyvadla Ceramic Slim

Design

Linii drepte moderne sau o siluetă prietenoasă rotunjită? Alegeți tipul care vă este mai apropiat. Ambele modele se potrivesc cu o baie modernă.


Keramická umyvadla Ceramic Slim

Chiar și cu mobilier tip blat

Pentru confortul maxim în mobilarea băii cu lavoarele ceramice SLIM, oferim deasemenea, blaturi ăn diferite variante de culoare (furnir de nuc, furnir de stejar sau lăcuite alb), cu lățimi de 80/100/120 cm. Datorită impregnarii sunt absolut rezistente la apă, și conferă în jurul lavoarului o zonă de depozitare mare, zonă care nu este afectată de stropirea cu apă.


Keramická umyvadla Ceramic Slim

Libertatea de alegere

Bucurați-vă de găsirea posibilităților nesfârșite de a plasa chiuveta pe blat și de modul de instalare a bateriei. Chiuvetele vă oferă o libertate unică.

Informații tehnice

  • dimensiuni (Lxlxî): 55 x 45 x 12 cm
  • material: ceramică
  • preaplin: DA
  • Accesorii care se pot comanda optional: blatul pentru lavoar / mobilierul pentru lavoarele stative, ventil fix, sifon cromat sau sifon pentru mobilier
  • garanție: 5 ani

Chiuveta Ceramic Slim Shelf O, este fabricată din ceramică de înaltă calitate și este destinată instalării pe blat în formă I.

5 ani garantie
Chiuvete ceramice Ceramic Slim Shelf O

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XJX01155003 550x400x120 Chiuvete ceramice Ceramic Slim Shelf O 856 1 019
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare