Youtube Instagram

Mobilier, Chiuvete şi WC

Chiuvete ceramice Ceramic R

Chiuvete ceramice Ceramic R

Chiuveta Ceramic R merge în tendința liniilor moderne, dar le domoleste ascutimea, le calmează și le rotunjeste. Chiuveta este realizată din ceramică de înaltă calitate, cu design fără varsta. Formele subtile ale chiuvetelor sunt într-un contrast plăcut cu forma compacta, solidă al materialului natural..


Serie Ceramic

design atemporal

Chiuvete din ceramică de înaltă calitate pentru blaturi, cu design modern, dar fără vârstă. Formele lor delicate sunt într-un contrast plăcut cu robustețea materialului natural durabil.

Keramická umyvadla Ceramic

Designuri diferite, aceeași calitate

Formele rotunde ale chiuvetei Ceramic O echilibrează plăcut austeritatea unghiurilor drepte în baie și liniile lor blânde calmează ochiul. Chiuveta Ceramic R urmărește tendința liniilor drepte moderne, totuși moderează duritatea lor, le calmează și le rotunjește.


Keramická umyvadla Ceramic

Design de autor

Designerul Kryštof Nosál a dezvoltat forma chiuvetelor ceramice pentru blaturi, pentru a se potrivi cu majoritatea băilor moderne, însă rămân inconfundabile. Ambele sunt proiectate cu ajutorul experienței vaste a designerului pentru a oferi un spațiu confortabil pentru spălare, având în același timp o adâncime suficientă. De asemenea, chiuvetele ceramice combină atât cerințele estetice, cât și cele practice.


Keramická umyvadla Ceramic

Pe blat

Pentru confort maxim atunci când vă mobilați baia, vă oferim chiuvetele ceramice împreună cu blaturile (furnir de nuc, furnir de stejar sau lac alb) cu lățimi 80/100/120 cm. Datorită impregnării profunde, blaturile sunt complet rezistente la apă, oferind un spațiu mare de depozitare în jurul chiuvetei fără a fi afectate de stropirea apei.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 60 x 40 x 12 cm
  • material: ceramica
  • preaplin: NU
  • Accesorii care se pot comanda optional: blat pentru chiuvete, ventil fix pentru chiuvete, sifon cromat sau tubulat, baterie înaltă Chrome sau 10°
  • garanție: 10 ani

Chiuveta Ceramic R este fabricată din ceramică de înaltă calitate și este concepută numai pentru montarea pe blaturi în formă de L sau în formă de I sau cu mobilierul pentru chiuvete Formy. Chiuveta trebuie să fie combinată cu un ventil fix pentru chiuvete, care împiedică deversarea accidentală a apei. Vă recomandăm să completați chiuveta Ceramic R instalând-o pe blat și montând baterii stative Chrome CR 015.00 cu înălțimea de 311 mm sau 10 ° TD 015.00 cu înălțimea de 334 mm.

5 ani garantie
Chiuvete ceramice Ceramic R

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret de lista Pret fără TVA PREŢ CU TVA -20 %      Stoc RAVAK Buftea
XJX01160002 600 x 400 x 120 Chiuveta Ceramic 600 R ceramic alb 1 029 692 823
3
X01439 Ventil chiuvete fix crom 135,- 91 108
5
X01371 Sifon ptr chiuvete, crom 419,- 282 335
4
X01436 Sifon chiuvete chrome U tubular 133,- 89 106
7

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

3,7 MB