Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Capac WC Vita slim

Capac WC Vita slim

Capacul subțire pentru WC Vita aduce un design subtil și elegant și completează elegant WC Vita RimOff. Este dezvoltat pentru confortul dumneavoastră maxim și beneficiul practic. Sistemul de decelerare SoftClose face ca inchiderea sa fie mai placuta. Scaunul din duroplastic este puternic și durabil, în timp ce designul subțire păstrează impresia de lejeritate.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni (l/d/h): 364 x 450 x 51 mm
  • material: duroplast
  • sistem de decelerare SoftClose pentru închiderea scaunului de toaletă
  • îndepărtarea ușoară a scaunului de toaletă pentru o întreținere ușoară
  • varianta culoare: alb, negru
  • garantie: 3 ani

Capacul wc Vita extra subțire este fabricat din duroplast de înaltă calitate, de culoare albă. Compoziția antibacteriană a scaunului limitează înmulțirea bacteriilor, datorită compușilor de argint încorporați. Scaunul este proiectat pentru WC-ul Vita RimOff.

SoftClose – sistem de închidere lentă
Funcția SoftClose este o caracteristică inovatoare și practică a scaunului de toaletă care oferă confort și siguranță utilizatorului, de exemplu, pentru protectie impotriva lovirii degetelor. Mecanismul de pliere din balamale are grijă de inchiderea lentă și silentioasă a scaunului pe toaletă și la fel, de închiderea capacului acestuia.

Capac wc detașabil
Uită de locurile inaccesibile și de curățarea obositoare. Scaunul poate fi scos cu ușurință din toaletă, iar spațiul de dedesubt poate fi curățat perfect, inclusiv scaunul în sine.

3 ani garantie
Capac WC Vita slim

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01861 364 x 450 x 51 Capac wc Vita alb 344 409
0
X01862 Capac wc Vita negru 562 669

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.