Instagram Pinterest Youtube

Cada Formy 02

Cada acrilică dreptunghiulară Formy 02

Rotunjiri ușoare, pentru o nouă dinamică.  Forma cunoscută a căzii dreptunghiulare a capatat o noua dinamică, printr-o ușoară deformare a marginii interioare a unei părți laterale. Astfel cada oferă o atmosferă mai plăcută și chiar o mai mare bucurie la îmbăiere. Cada Formy 02 a fost gândită a avea o interpretare individuală, putând fi folosite nu doar panourile acrilice frontale sau laterale ci și panouri din piatră artificială, lemn sau plăci de ceramică.

Záruka

Serie

Căzi cu poveste

Noi nu producem căzi de baie fără nume pentru clienții fără nume. Fiecare dintre cazile noastre dreptunghiulare vă oferă o poveste, un motto sau o idee pe care se bazează modelul și beneficiile aferente căzii respective. Alege una care este tocmai potrivită pentru tine...

Alege ceea ce este important pentru tine la o cadă de baie. Cei care doresc să citească în cada de baie vor aprecia formele și liniile căzii Vanda. Dacă ai doar o baie mică, dar totuți dorești să ai o cadă, îți recomandăm cada Classic, cu o lungime de 120 cm. Unele au căzi au cotiere ergonomice, unele au sifonul de scurgere în mijloc pentru o baie plăcută împreună cu perechea, în timp ce altele au modelat un original spațiu interior pentru a fi confortabile atât pentru cei înalți, cât și pentru cei mai scunzi. Pentru o mai bună relaxare și confort, puteți alege, de asemenea un sifon cu umplere prin preaplin pentru fiecare cadă.

Noi oferim paravane de cadă universale și panouri frontale și laterale ergonomice care se potrivesc cu cele mai multe dintre căzile dreptunghiulare..

Obdélníkové vany RAVAK

Clasicul nu dezamăgește

Căzile dreptunghiulare sunt modelele cele mai tradiționale și cele mai populare. Acestea oferă, de asemenea, cele mai multe variante de dimensiuni și de soluții.


Obdélníkové vany RAVAK

Material de calitate superioară

RAVAK folosește acril turnat pentru producerea căzilor. Produsele fabricate din acrili nu se deformmează, nu crapă, își păstreze forma dorită pentru o lungă perioadă de timp. Ele au o suprafață foarte lucioasă, non-poroasă, care este ușor de curățat și are proprietăți antibacteriene.


Obdélníkové vany RAVAK

Design surprinzator al spatiului interior

Căzi de baie din acril oferă posibilități de formă aproape nelimitate, astfel încât chiar și o cadă de baie tradițională, dreptunghiulară poate avea un design surprinzător al spațiului interior și oferă o varietate de forme ergonomice, cotiere,  forme mai mult sau mai puțin perpendiculare ale spătarului și părților laterale, etc. Pe scurt, o cadă dreptunghiulară  poate oferi multe surprize plăcute.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 180x80 cm
  • materill: acril turnat, protectie U.V.!!
  • varianta de ramforsare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 240 l
  • paravane de cadă: VS2, VS3, VS5, PVS1, NVS1, BVS1, BVS2, CVS2, AVDP3
  • garanție: 10 ani - Pentru aceasta este necesarăe utilizarea suportului original RAVAK (picioare) pentru tipul de cadă respectiv, în conformitate cu instrucțiunile de instalare.
  • Accesorii care se pot comanda optional: panou frontal și lateral, sistem scurgere complet

Cada poate fi completată cu paravanele CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, NVS1, BVS1, BVS2, sau ușa de cadă AVDP3.Poate fi dotată cu panou frontal și panou lateral. Cada trebuie să fie echipată cu sistem de scurgere cu lungimea de 800 mm.

10 ani garantieConcepteVolum 240 lGreutate 29 kg
Cada Formy 02

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
C891000000 1800 x 800 Cada FORMY 02 180 x 80 alb 2 260 2 689
0
CY00040000 Suport cada U 80 196 233
CZ001Y0A00 1800 Panou frontal U 180 alb 929 1 106
B23600000N Panelkit panou frontal U 108 129
CZ00140A00 Panou lateral U 80 alb 512 609
8

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.