Youtube Instagram

Baie

Cada de baie Freedom O

Cadă acrilică stativă Freedom

Libertatea este o stare de spirit

Oriunde

Plasați cada oriunde doriți. O puteți instala in spațiul dorit, sau de ce nu, pe un podium zidit. Cada Freedom se adaptează nevoilor d-voastră.

Cu oricine

Preaplinul amplasat la mijlocul căzii și ambele capete ale căzii cu aceeași înclinare, vă permite să vă bucurați de o baie relaxantă singur sau în doi.

Ambele capete ale căzii au o înclinare comodă, plăcută pentru spate, fiind potrivită și pentru o baie în doi.

Cada Freedom este disponibilă din 03/2014.
Bateria pentru cadă FM 080.00 este disponibilă din 03/2014.

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Pășește într-o nouă dimensiune, unde tu faci regulile. Plasează cada stativă în baie și alege partea care îți oferă cea mai bună priveliște. Nu te limita. Relaxează-te în cada de baie stativă RAVAK.

Căzile stative domină în mod natural spațiul din baie și în plus asigură o îmbăiere confortabilă, o nouă experiență în petrecerea timpului tău liber.  Amplasează cada unde va avea cel mai mare efect și savurează noua dimensiune dată băii tale.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună.


Volně stojící vany RAVAK

Design de efect

Brandul RAVAK ofera numai produse care au fost proiectate până la ultimul detaliu. Prin urmare, chiar și pentru această extrem de eficientă cadă de baie acrilică, oferim ca un detaliu la îndemână o baterie care poate fi încorporată în podea, creând un design de ansamblu și făcându-l independent de țevile de apă din baie.

Informații tehnice

10 ani garantieVolum 305 lGreutate 44 kg
Cada de baie Freedom O

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
XC00100020 1690 x 800 Cada FREEDOM O 1690x800 snowwhite freestanding 7 737,82 9 208 2
X070059 FM 080.00 Baterie de podea pt cazi 2 831,09 3 369 17

Termenul de livrare este de 14 zile.

Date pentru descarcare

3,1 MB