Instagram Pinterest Youtube

Cada de baie Freedom O

Cada free standing Freedom O

Plasați cada oriunde doriți. O puteți instala in spațiul dorit, sau de ce nu, pe un podium zidit. Cada Freedom O se adaptează nevoilor d-voastră.
Preaplinul amplasat la mijlocul căzii și ambele capete ale căzii cu aceeași înclinare, vă permite să vă bucurați de o baie relaxantă singur sau în doi.
Ambele capete ale căzii au o înclinare comodă, plăcută pentru spate, fiind potrivită și pentru o baie în doi.
Cada Freedom O este disponibilă cu un preaplin și scurgere într-o variantă cromată sau neagră pentru o conformitate perfectă cu bateriile selectate.

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Intrați în noua dimensiune în care stabiliți regulile. Cada FreeStanding domină baia și va deveni cel mai popular loc pentru petrecerea timpului liber. Dacă așezați cada în spațiul din baie, puteți alege partea din cadă, de unde aveți o vedere mai bună. Nu aveți limită. Relaxați-vă în căzile FreeStanding RAVAK și bucurați-vă de senzația de libertate.

Cada FreeStanding vă va servi zeci de ani, alegeți-o pe cea care vă este cea mai simpatică. O notă de romantism și un confort excepțional pentru piept, brațe, gât și cap vă vor încânta la cada Ypsilon. Cada de baie Solo combină modern liniile de bază ale unei părți de jos dreptunghiulară și al unei părți superioare ovale pentru a se potrivi tuturor iubitorilor de minimalism. Curbele încet rotunjite ale căzii Freedom O evocă o atmosferă liniștitoare în baie și îmbrățișează plăcut corpul. Dispunerea băii nu vă permite să amplasați cada în spațiu? Nu contează, nu-ți vei pierde luxul. Avem pentru dumneavoastră o cadă Ypsilon Wall, ale cărei avantaje se remarcă cel mai bine atunci când o așezați pe perete. 
Va oferim si cada de perete Freedom Wall intr-o varianta cu exteriorul de culoare neagra.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună. Preaplinul si sifonul pot fi in varianta cromata sau neagra.


Volně stojící vany RAVAK

Chiar și în băile mai mici

Căzile Freedom Wall și Ypsilon Wall sunt variante de căzi concepute pentru a fi așezate la perete, așa că sunt potrivite și pentru băile mai mici. Marginea mai largă de la perete vă permite să depozitati tot ce aveți nevoie pentru o baie relaxantă. Datorita exteriorului negru, cada Freedom Wall poate fi usor combinata cu alte echipamente de baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 169 x 80 cm
  • material: acril
  • culoare albă "snowwhite"
  • ramforsare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 285 l, brutto greutate: 47 kg
  • design: free standing
  • paravan cadă: nu
  • preaplin și capac de scurgere: crom / negru / alb
  • garanție: 10 ani
  • sistemul de scurgere este parte a căzii

Cada Freedom O nu poate fi echipată cu un paravan de cadă. Distributiile de apa si canalizarea trebuie facute prin pardoseala. Setul de scurgere pentru cadă (adică preaplin, ventil, sifon) și suportul (picioarele) sunt incluse. De asemenea recomandam utilizarea unei baterii freestanding Chrome CR 080.00.

10 ani garantieVolum 285 lGreutate 47 kg
Cada de baie Freedom O

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XC00100020 1690 x 800 Cada FREEDOM O 1690x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: crom 10 787 12 837
0
XC00100032 Cada FREEDOM O 1690x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: negru 11 015 13 108
1
XC00100044 Cada FREEDOM O 1690x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: alb 10 924 12 999
0
X070059 FM 080.00 Baterie de podea pt cazi 3 666 4 362

Termenul de livrare este de 14 zile.

Date pentru descarcare

3,1 MB