Instagram Pinterest Youtube

Cada de baie Freedom Corner

Cada free standing Freedom Corner

Soluție de colț elegantă
Combină avantajele unei căzi asimetrice și ale unei solitare. Datorită designului său, este destinat instalării într-un colț, ceea ce o face o variantă interesantă a unei căzi asimetrice. Datorită acestui fapt, decorează și băile mai mici. Marginea este finisata cu un arc elegant, care va oferi un spatiu mai mare si mai sigur in jurul cazii. Poți folosi marginea mai lată ca spațiu de depozitare pentru tot ce ai nevoie. Partea din spate poate deasemenea vedea, asa ca va avea un efect elegant in spatiu deasemenea. Cada te îmbrățișează cu linii fine. Marginile rotunjite se lărgesc ușor, astfel încât să vă puteți sprijini în mod natural, într-o formă ovală și să vă relaxați umerii.
Capacul de scurgere și preaplin în formă de fantă dreptunghiulară sunt disponibile în oțel inoxidabil sau negru.

Záruka

Serie

Libertatea este o stare de spirit

Intrați în noua dimensiune în care stabiliți regulile. Cada FreeStanding domină baia și va deveni cel mai popular loc pentru petrecerea timpului liber. Dacă așezați cada în spațiul din baie, puteți alege partea din cadă, de unde aveți o vedere mai bună. Nu aveți limită. Relaxați-vă în căzile FreeStanding RAVAK și bucurați-vă de senzația de libertate.

Cada FreeStanding vă va servi zeci de ani, alegeți-o pe cea care vă este cea mai simpatică. O notă de romantism și un confort excepțional pentru piept, brațe, gât și cap vă vor încânta la cada Ypsilon. Cada de baie Solo combină modern liniile de bază ale unei părți de jos dreptunghiulară și al unei părți superioare ovale pentru a se potrivi tuturor iubitorilor de minimalism. Curbele încet rotunjite ale căzii Freedom O evocă o atmosferă liniștitoare în baie și îmbrățișează plăcut corpul. Dispunerea băii nu vă permite să amplasați cada în spațiu? Nu contează, nu-ți vei pierde luxul. Avem pentru dumneavoastră o cadă Ypsilon Wall, ale cărei avantaje se remarcă cel mai bine atunci când o așezați pe perete. 
Va oferim si cada de perete Freedom Wall intr-o varianta cu exteriorul de culoare neagra.

Volně stojící vany RAVAK

O nouă dimensiune a relaxării

De această dată încearcă să faci o baie în mijlocul camerei de baie și experimentează o nouă dimensiune a folosirii timpului tău liber. Nu vei mai dori să mai ieși afară din cadă, baia ta va fi suficientă.


Volně stojící vany RAVAK

Pentru experiențe comune

Sunt câteva căzi în care două persoane pot să facă baie împreună, cum sunt căzile stative. Lateralele căzilor au ambele aceeași formă, sifonul este amplasat la mijloc, pentru a nu deranja niciuna dintre cele două persoane și pentru a putea fi amplasată în orice poziție. Astfel veți împărtăși experiențe de neuitat împreună. Preaplinul si sifonul pot fi in varianta cromata sau neagra.


Volně stojící vany RAVAK

Chiar și în băile mai mici

Căzile Freedom Wall și Ypsilon Wall sunt variante de căzi concepute pentru a fi așezate la perete, așa că sunt potrivite și pentru băile mai mici. Marginea mai largă de la perete vă permite să depozitati tot ce aveți nevoie pentru o baie relaxantă. Datorita exteriorului negru, cada Freedom Wall poate fi usor combinata cu alte echipamente de baie.

Informații tehnice

 • dimensiuni: 170 x 80 cm
 • material: acril
 • culoare albă "snowwhite"
 • ramforsare: LA - fibră de sticlă
 • volum: 295 l, greutate bruta 60 kg
 • design: free standing
 • variante L/R (stanga/dreapta)
 • paravan cadă: nu
 • preaplin și capac de scurgere: crom / negru
 • garanție: 10 ani
 • sistemul de scurgere este parte a căzii

Cada nu poate fi echipată cu un paravan de cadă. Distributiile de apa si canalizarea trebuie facute prin pardoseala. Setul de scurgere pentru cadă (preaplin, ventil, sifon) și suportul (picioarele) sunt incluse.

10 ani garantieVolum 295 lGreutate 60 kg
Cada de baie Freedom Corner

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
XC00100040 1700x800 Cada FREEDOM CORNER R 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: crom 11 232 13 366
0
XC00100041 Cada FREEDOM CORNER L 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: crom 11 232 13 366
XC00100042 Cada FREEDOM CORNER R 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: negru 11 370 13 530
XC00100043 Cada FREEDOM CORNER L 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: negru 11 370 13 530
XC00100048 Cada FREEDOM CORNER R 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: alb 11 377 13 539
XC00100049 Cada FREEDOM CORNER L 1700x800 alb freestanding, preaplin și capac de scurgere: alb 11 377 13 539

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare