Instagram Pinterest Youtube

Duș

Cabine semirotunde SmartLine SMSKK4

Cabine semirotunde, din patru elemente

Forma rotunjită a cabinei face folosirea și mai ușoară în băile mai mici, iar cele două uși oferă o intrare confortabilă largă


Serie SmartLine

Simplu și minimalist

Eleganța pură a sticlei, accentuată cu delicatețe de piesele strălucitoare de metal, scoate în evidență  senzația de aerisit și luminos.

Sprchové kouty a dveře SmartLine

Un design pentru generația următoare

Design-ul încrezător și de înaltă clasă, va încânta fiecare iubitor de soluții estetice, fără a atrage atenția în mod special. Cabinele și ușile de duș SmartLine dau băii tale spirit și asigură plăcere continuă.


Sprchové kouty a dveře SmartLine

Soluții inteligente

Design-ul precis al fiecărei părți componente din gama de cabine de duș SmartLine funcționează cu perfecțiunea unui ceas. Funcțiile individuale ale cabinei precum mecanismul de ridicare al ușii,  pragul mai înalt de prevenire al stropirii și mânerele practice din interior și exterior, se completează reciproc și formează împreună un întreg sofisticat pentru utilitate maximă.


Sprchové kouty a dveře SmartLine

Adaptabilitate

Profilele ingenios atașate asigură posibilitatea ajustării cabinei de duș cu până la 15 mm pe fiecare parte, cu scopul de a compensa orice inexactitate a zidului.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 80, 90 cm
  • design de culoare: balamale, mânere, brațe fixare, în design cromat, profil de reglare aluminiu lucios
  • geam sticlă securit: transparent (fără decor), 6 mm
  • înălțime produs: 1900 mm
  • garanție: 5 ani

Produsul este compus din două părți drepte, fixe și două curbate (uşi) cu balamale. Se instalează în băile finisate cu cădiţe de duş RAVAK  Ronda, Elipso,  Elipso Pro, Elipso Pro Flat , Elipso Pro Chrome sau direct pe pardoseală cu rigolă de duş . Pomocí Seria de cabine de duş SmartLine pot corecta inexactităţile pereţilor datorate construcţiei din profile de conectare la perete (până la 1,5 cm de fiecare parte). Pachetul include 2 brațe de fixare scurte. Construim și dimensiuni personalizate ale părților cabinelor de duș.

Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcMecanism de ridicare
Cabine semirotunde SmartLine SMSKK4

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
3S244A00Y1 785-800x785-800x1900
Intrare 761 mm
Cabina de dus SMSKK4-80 crom+sticla Transparent 5 139 6 115
0
3S277A00Y1 885-900x885-900x1900
Intrare 761 mm
Cabina de dus SMSKK4-90 crom+sticla Transparent 5 283 6 287

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.