Youtube Instagram

Duș

Cabine semirotunde Blix BLCP4 R550

Cabină de duş semirotundă din patru elemente

Sticlă solidă și funcționare de încredere - tot ce aveți nevoie pentru o satisfacție pe termen lung. Datorită formei sale, cabina face deplasarea în baie mai plăcută.


  Serie Blix

  Practice și atractive

  Cabinele de duș Blix reprezintă cel mai bun raport între calitatea înaltă și accesibilitate. Manopera integră și design-ul modern sunt la îndemâna oricărui client și aduce mereu numeroase beneficii practice.

  Sprchové kouty a dveře Blix

  Funcționare plăcută

  Sistemul de glisare al cabinelor de duș Blix este foarte silențios și solid deoarece partea sa de jos este echipată cun un mecanism SilentRun, care previne ca părțile glisante să se blocheze sau să se încrucișeze. Acest fapt este o promisiune de utilizare a cabinelor de duș pe viață fără probleme tehnice sau de zgomot.


  Sprchové kouty a dveře Blix

  Curățare ușoară

  Apăsând ușor mecanismul de la baza ușii glisante, ușa se poate înclina ușor în spate sau chiar îndepărta complet. Astfel, nu există locuri innacesibile sau greu de curățat.


  Sprchové kouty a dveře Blix

  Pentru toate vârstele

  Având până la doi metri lungime, ușile de duș sunt potrivite chiar și pentru un duș în doi, cu persoana iubită de exemplu, în timp ce cabinele arcuite, se potrivesc bailor mai mici. De asemenea există cabine de duș cu o înălțime mai mică, dotate cu o cădiță mai adâncă, pretabile pentru copii și oamenii în vârstă. Cabinele de duș Blix pot fi alături de tine o întreagă viață.

  Informații tehnice

  • dimensiuni 80, 90 cm
  • design de culoare: profile - lucios Alubright
  • geam sticlă securit cu grosime de 6 mm, Transparent
  • înălțime produs 1900 mm
  • garanție: 5 ani

  Cabină de duş semirotundă din patru elemente cu două uşi glisante curbate. Se montează pe cădiţele de duş RAVAK Elipso Pro  Flat R550 sau rigolă de duş/sifon de pardoseală. Se pot comanda si la dimensiuni atipice.

  Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

  5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcFuncționare silențioasă SilentRunSticlă detașabilă
  Cabine semirotunde Blix BLCP4 R550

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  3B240C00Z1B 780-800x780-800
  Intrare 420 mm
  BLCP4-80 R550 cromat+sticla Transparent 3 206 3 815
  3B270C00Z1B 880-900x880-900
  Intrare 560 mm
  BLCP4-90 R550 cromat+sticla Transparent 3 349 3 985

  Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.