Youtube Instagram

Duș

Cabina de duș 10° 10RV2K

Cabina de duș 10° 10RV2K

Creaza propria cabină de duș, cea care este cea mai potrivită pentru tine. Prin combinarea dimensiunilor disponibile ale modelului 10RV2K, vei obține nu numai o cabina patrata, ci poti obtine deasemenea o cabina dreptunghiulara, cu dimensiuni de până la 80 x 120 cm. Designul nou al cabinei se îmbină cu toate elementele conceptului de baie 10°.


Serie 10°

Cabine de duș care se potrivesc cu stilul conceptului de același nume. Conceptul de 10 ° acoperă necesarul produselor pentru întreaga baie. Gamă largă de variante de la planul asimetric, de la pătrat până la dreptunghi, la uși de duș; toate își vor găsi utilitatea în orice interior modern..

Sprchové kouty a dveře 10°

Asimetrie practică cu noi beneficii

O solutie moderna care beneficiaza de avantajele unei rotiri de 10 °. Forma asimetrica face mai usoara miscarea in cabina, oferind în același timp un spațiu mare de duș. Pe cadita de dus s-au creat noi spații practice pentru depozitarea produselor cosmetice in plus fata de ce aveam pana acum.


Sprchové kouty a dveře 10°

Design armonios

Cabina de duș de 10 ° se potrivește estetic cu linia conceptului 10 °, de la cad cu paravanul de cadă până la chiuvete, dulapuri, baterii și accesorii de baie. Toate cu tema simplă, dar ingenioasă de rotație sau înclinare cu 10 °, care aduce un nou confort și o ușurință în utilizare.


Sprchové kouty a dveře 10°

Soluție dovedită tehnic

Cabinele de duș 10 ° utilizează tehnologii încercate, testate, care le garantează o funcționare silențioasă și fiabilă pentru mulți ani. Sistemul de alunecare a ușilor economisește spațiu în baie, piesele ușii nu se încrucișează sau blochează, iar sistemul lor de basculare ne asigură că fiecare loc este accesibil curățeniei.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 80, 90, 100, 110, 120 cm
  • tipul constructiv: variante stânga sau dreapta (L/R)
  • culori disponibile: profile - albe, aluminiu lucios, Satin; mânere cromate
  • geam din sticlă securit: 6 mm; Transparent
  • înălțime produs: 190 cm
  • garanție: 5 ani

Instalată într-un colț faianțat al băii, pe o cădițe de duș RAVAK Perseus Pro 10°, Perseus Pro Chrome, Perseus Pro Flat, Perseus Pro, Perseus, Angela, Gigant Pro 10°, Gigant Pro Chrome, Gigant Pro Flat, Gigant Pro, Gigant,  sau direct pe podea cu o rigolă de duș sau sifon de scurgere. Produsul poate fi mărit cu 20 mm prin utilizarea profilului de extensie BLNPS.

Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcConcepteSticlă detașabilăL/R varianta 180°
Cabina de duș 10° 10RV2K

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
1ZJA0C00Z1 980-1000 x 1900
Intrare 573 mm
Cabina de dus 10RV2K-100 cromat+Transparent 2 949 3 509
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Accesorii opționale