Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Buton control rezervor WC Twin

Buton WC Twin

Reglează-ți toaleta la perfecțiune. Nu deranjează integritatea pereților, servește perfect. Mecanismul butonului metalic este integrat în perete, deci nu îi perturbă uniformitatea estetică.


Serie Accesorii

Obiectele sanitare din ceramică reprezintă astăzi o soluție sofisticată și complexă care facilitează folosirea lor, ceea ce le face mai plăcute decât înainte. Prin urmare, pe lângă vasele wc și bideurile RAVAK, oferim și o gamă largă de accesorii, cum ar fi nu doar capacele wc, ci și butoane de comandă pentru rezervoare wc, în mai multe culori și modele pentru a se potrivi perfect cu echipamentul de baie sau modulele de instalare pentru diferite tipuri de pereți. Ceea ce este minunat este faptul că un singur producător îți va asigura tot ceea ce este necesar pentru baie.

Informații tehnice

  • dimensiuni (l / h): 247 x 165 mm
  • material: metal
  • culoare: Satin
  • garantie: 3 ani

Butonul de control Twin Flush este destinat unei toalete suspendate la perete (cu un modul de instalare pre-zidire). Mecanismul butonului metalic este integrat în perete, astfel încât acestea să iasă doar puțin deasupra placării și astfel asigură o impresie unificată curată.

3 ani garantie
Buton control rezervor WC Twin

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01739 Buton WC Twin 1 018 1 212
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare