Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii încastrabile Classic cu comutator

CL 061.00 Baterie încastrabilă cadă/duș, cu comutator

Designul necomplicat al bateriilor Classic permite exceleța și în ceea ce privește celelalte facilități și calități ale căzilor, precum și a avantajelor folosirii acestora în cabinele de duș. Finețea și eleganța formelor, corespund cu cele ale celorlalte componente ale conceptului Classic, care include cada, chiuveta și mobilierul.


Serie Classic

Zvelte și elegante

Forme elegante delimitate de o suprafață superioară plană, completează perfect linia fina ale cazilor si chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice îndeplinesc toate cerințele esteticii moderne.

Vodovodní baterie Classic

Sortiment complet

Oferta include baterii de chiuvete, bideu, duș și chiuvete de bucătărie, atât stative cât și de perete.


Vodovodní baterie Classic

Stilul în totală armonie cu conceptul

Bateriile Classic completează suita elementelor conceptului cu același nume, care include căzile, chiuvetele, mobilierele și bateriile, toate dezvoltate sub un principiu de design estetic unitar .


Vodovodní baterie Classic

Calitate garantată

Cartușul ceramic testat pentru durabilitate, rezistă timp de cel puțin treizeci de ani șicei cinci ani de garanție pentru întreaga baterie vă dă siguranța că bateriile Classic vor deveni un partener de încredere pentru fiecare dintre cei care le folosesc în baie.

Informații tehnice

  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic
  • adecvat: pentru căzile Classic sau alte căzi (cu umplere prin preaplin și cu opțiunea de duș) sau pentru cabine de duș care au un duș fix și de mână
  • dotare: cu comutator
  • garanție: 5 ani

Forma bateriei reproduce fără a forța, forma căzilor Classic. Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria Classic cu celelalte produse din Conceptul Classic oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveAutoSwitch
Baterii încastrabile Classic cu comutator

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070086 CL 061.00 Baterie incastrabila cada/dus 543 646
2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

12,1 MB
1,7 MB