Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii chiuvetă Chrome

Baterie chiuvetă cu ventil

CR 011.00

  Calitate fără compromis, stil curat și armonie de design cu conceptul cu același nume. Designerul a reînviat conceptul minimalist de baterii și întregul concept cu forme ovale.


  Serie Chrome

  Atemporalitate care luminează ziua

  Frumusețea metalului strălucitor sau negru și sunetul liniștitor al apei. Acestea sunt bateriile Chrome. Geometria suprafeței ovale și plane, care le-a fost furnizată de studioul de succes Nosal Design. Chrome este un joc minimalist de contraste la care vei reveni. Bateriile fac parte dintr-un concept atât de atent și complex încât a primit o nominalizare pentru Czech Grand Design. Datorita formei sale, este potrivita pentru orice baie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?

  Vodovodní baterie Chrome

  Sortimentație completă

  Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


  Vodovodní baterie Chrome

  Unicitate

  Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


  Vodovodní baterie Chrome

  Accesorii în armonie

  Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

  Informații tehnice

  • înălțimea bateriei: 149 mm - Standard Zone
  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • furtune flexibile de conectare cu lungime de 420 mm şi diametru G3/8
  • cu tijă de acţionare şi ventil de evacuare
  • corespunzătoare pentru chiuvetele Chrome şi alte chiuvete RAVAK
  •  

  Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriiilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

  5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMove
  Baterii chiuvetă Chrome

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X070053 CR 011.00CR Baterie chiuveta cu ventil, crom 829 986
  0

  Preturile sunt in RON

  Date pentru descarcare

  26 MB
  1,6 MB