Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii chiuvetă

Baterie chiuvetă fără ventil


CR 014.00CR / CR 014.20BL
Calitate fără compromis, stil curat și armonie de design cu conceptul cu același nume. Designerul a reînviat conceptul minimalist de baterii și întregul concept cu forme ovale. Alegeți înălțimea potrivită. Bateriile înalte vor creea un spațiu mai confortabil pentru spălat. Perlatorul flexibil va asigura direcția jetului de apă acolo unde aveți nevoie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?


Serie Chrome

Atemporalitate care luminează ziua

Frumusețea metalului strălucitor sau negru și sunetul liniștitor al apei. Acestea sunt bateriile Chrome. Geometria suprafeței ovale și plane, care le-a fost furnizată de studioul de succes Nosal Design. Chrome este un joc minimalist de contraste la care vei reveni. Bateriile fac parte dintr-un concept atât de atent și complex încât a primit o nominalizare pentru Czech Grand Design. Datorita formei sale, este potrivita pentru orice baie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

  • înălțimea bateriei: 180 mm - înălțime extinsă - confort sporit
  • cartuş ceramic cu diametru de 35 mm
  • versiune culoare:
    • CR: Chrome - crom lucios
    • BL: Black - negru
  • garanție: 5 ani
  • ffurtune flexibile de conectare cu lungime de 420 mm şi diametru G3/8
  • corespunzătoare pentru chiuvetele Chrome şi alte chiuvete RAVAK.

Pentru o soluţie completă cu un design uniform este recomandată combinarea bateriilor Chrome cu alte elemente ale conceptului Chrome şi alte accesorii RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMove
Baterii chiuvetă

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070191 CR 014.00CR Baterie chiuveta fara ventil, crom 722 859
0
X070428 CR 014.20BL Baterie chiuveta fara ventil, negru 831 989

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,6 MB