Youtube Instagram

Baterii

Baterie termostatată pentru duș, Puri

Baterie termostatata pentru dus Puri 150 mm

PU 033.00/150
Design perfect cu o funcționalitate excepțional de practică. Datorită termo-cartușului de înaltă calitate, dușul în sine monitorizează temperatura setată a apei. Acesta compensează instantaneu fluctuațiile de presiune în conductă și temperatura apei, asigurându-vă că apa curge întotdeauna la fel de caldă,  cât ați setat-o. Cei care încearcă o dată bateria termostatata, vor rămâne fideli acesteia.

Aprecieri:
Aprecieri:

Serie

Bateria de duș Puri, combină un design perfect și o funcție extrem de practică. Datorită cartușului termostatat de înaltă calitate, dușul însuși monitorizează temperatura setată a apei.
Cu un pas de 150 mm aceasta este o baterie potrivită la orice duș. Ca și în cazul tuturor bateriilor RAVAK, oferim o garanție de 5 ani pentru colecția PURI.

Informații tehnice

  • pasul bateriei: 150 mm
  • cartus (diametru, material): 40 mm, ceramică
  • garanție baterie: 5 ani
  • potrivit: pentru toate cabinele de dus
  • accesorii: set de dus si alte accesorii

Pentru o soluție completă și armonia de design a băii, vă recomandăm să o combinați cu alte mixere Puri. Pentru curățarea externă vă recomandăm să folosiți produsul de curățenie RAVAK Cleaner Chrome.

30 ani este durata de viață a cartușului5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisireExecuție parte metalică
Baterie termostatată pentru duș, Puri

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070116 PU 033.00/150 Baterie termostatată 150 mm 839,50 999 2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

5,3 MB