Youtube Instagram

Baterii

Baterie termostatată de perete Termo 300, pentru căzi

TE 023.00/150 Baterie de perete cu termostat Termo 300

Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateriile termostatice sunt capabile să echilibreze presiunea și temperatura apei astfel încât să asigure o temperatură constantă a apei caldă încă de la început.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Un buton de blocare situat pe capătul termostatic limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea acestui buton de către copii este prea dificlă și riscul de a se opări este eliminat.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • dimensiune baterie: 150 mm
  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic, termostat pentru reglarea temperaturii apei
  • cartuș(diametru, material): controlul temperaturii în stânga - CoolFeel
  • garanție baterie: 5 ani
  • pentru: toate căzile produse de RAVAK, alte căzi – pentru menținerea temperatirii constant a apei când folosiți cada sau dușul

Bateriile termostatate pot fi combinate cu alte produse RAVAK. Pentru întreținere, vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome.

30 ani este durata de viață a cartușului5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisireExecuție parte metalică
Baterie termostatată de perete Termo 300, pentru căzi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070097 TE 023.00/150 Baterie termostatata pt cada Termo 300 1 083,19 1 289 5

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB