Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie termostatată de perete Termo 300, pentru căzi

TE 023.00/150 Baterie de perete cu termostat Termo 300

Pentru temperatura constantă a apei. Compensează imediat fluctuațiile de presiune din țevi și ale temperaturii apei, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de cald așa cum ați setat-o. Odată ce ai încercat o baterie termostatică, îi vei rămâne fidel.


Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateria termostatată poate compensa fluctuațiile presiunii și temperaturii apei din conductă, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o, în cel mai scurt timp posibil după ce ați rotit robinetul.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Butonul de siguranță de pe comanda termostatului împiedică pornirea neintenționată a apei mai calde de 38 ° C. Manipularea butonului de blocare este dificilă pentru copiii mici, deci elimină riscul de opărire.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • dimensiune baterie: 150 mm
  • cartuș: termostatat, pentru controlul temperaturii apei
  • proiectare: controlul temperaturii în stânga – CoolFeel
  • garanție: 5 ani
  • pentru: toate căzile produse de RAVAK, alte căzi – pentru menținerea temperatirii constant a apei când folosiți cada sau dușul

Bateriile termostatate pot fi combinate cu alte produse RAVAK. Pentru întreținere, vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Baterie termostatată de perete Termo 300, pentru căzi

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070097 TE 023.00/150 Baterie termostatata pt cada Termo 300 1 221 1 453
2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB
2,3 MB