Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie stativă tip cascadă, pentru cadă CR 025.00

Baterie stativă tip cascadă, pentru căzi

CR 025.00CR / CR 025.20BL
Îți împrospătează simțurile și combină funcția practică cu valoarea estetică adăugată într-un mod original. Cada se umple - vezi cum curentul ei revigorant se combină cu frumusețea perfectă a armăturii metalice și cade la suprafață cu energie dătătoare de viață. Produsul este disponibil în varianta tradițională cromată sau în cea neagră, la modă.


  Serie

  Energia intrinsecă a apei

  Împrospătează-ți simțurile umplând cada cu apă printr-o baterie stativă cu cădere tip cascadă a apei. Combinația originală a funcției practice cu un plus de valorare estetică vor face din timpul petrecut în baie o experiență unică. Când cada este umplută cu apă poți privi cum se îmbină armonios șuvoiul de apă cu eleganța designului metalic al bateriei și căderea dinamică a apei.

  Vanové stojánkové baterie

  Experiență unică

  Senzația vizuală și auditivă a umplerii căzii cu apă în forma unei cascade reprezintă o experiență unică pe care nu o vei rata.


  Vanové stojánkové baterie

  Design în ton cu cada

  Poți alege bateria potrivită cu designului căzii, fie rotunjită, fie minimalistă. Bateria va crea tot timpul o experiență plăcută și nu va trebui găurită faianța.


  Vanové stojánkové baterie

  Schimbarea de la cadă la duș

  Îți place să umpli cada cu apă sub formă de cascadă, dar nu vrei să ratezi dușul? Se poate și așa. Bateria tip cascadă este prevăzută cu un buton care îți permite treci pe modul ”duș”.

  Informații tehnice

  • comutator duș/cadă, cu set
  • versiune culoare:
   • CR chrome - crom
   • BL black - negru
  • cartuș ceramic de 35 mm
  • garanție: 5 ani
  • potrivită pentru căzile RAVAK

  Pentru soluția completă de design și compatibilitate, vă recomandăm să combinați bateria Chrome cu oricare din produsele conceptului Chrome și a cu alte accesorii RAVAK. Pentru întreținerea exterioară, vă recomandăm să folosiți RAVAK Cleaner Chrome.

  Produsul nu include furtun și sistem sub pardoseală pentru evacuarea apei. Când instalați produsele, asigurați-vă accesul pe viitor la baterii, astfel încât acestea să poată fi întreținute.

  5 ani garantieConcepteEasyClean (capuri de duș)Ravak Cleaner ChromeEasyClean (perlator)SoftMove
  Baterie stativă tip cascadă, pentru cadă CR 025.00

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X070073 CR 025.00CR Chrome Baterie tip cascada cu para de dus 1 829 2 176
  0
  X070445 CR 025.20BL Chrome Baterie tip cascada cu para de dus 1 823 2 169

  Preturile sunt in RON

  Date pentru descarcare

  15,4 MB
  1,6 MB