Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri

Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri

PU 026.00CR / PU 026.20BL
Bateria cu trei orificii Puri, este potrivită pentru instalare pe marginea căzii sau în placa din spatele căzii. Produsul constă din trei componente cu același design. Pipa de umplere este în rezonanță cu fluxul de apă. Bateria oferă un control perfect al temperaturii apei și asigură în mod fiabil comutarea confortabilă între umplerea căzii și duș. Temperatura apei si modul de utilizare (cadă/dus) pot fi controlate prin simpla rotire a manetei. În ultima gaură se ascunde dușul de mână extensibil, la modă.

Produsul este disponibil în varianta tradițională cromată sau în cea neagră, la modă.

Aprecieri:
Aprecieri:


Serie


Din bateriile de cada Puri, puteți alege varianta de perete sau varianta stativă cu trei orificii, care este destinată instalării pe marginea căzii sau în placa din spatele căzii. Bateria cu trei orificii asigură un control perfect al temperaturii apei și asigură în mod fiabil comutarea confortabilă între umplerea căzii și duș. Bateria pentru cadă montată pe perete este o inovație unică pe piața bateriilor! Unicitatea sa constă în proiectarea inovatoare a sistemelor de control. Suprafața bateriei nu este perturbată vizual de divertor, care este ascuns în corpul său.
Temperatura apei și modul de utilizare (baie / duș) pot fi controlate în mod convenabil pur și simplu rotind pârghia în lateral.
Bateria pentru cadă fără divertor vizibil este un accesoriu de lux pentru fiecare cadă.
Ca și în cazul tuturor bateriilor RAVAK, oferim o garanție de 5 ani pentru colecția PURI.

Aprecieri:
Aprecieri:

Informații tehnice

  • cartuș (diametru: material): 40 mm, ceramic
  • finisaj - crom lucios
  • garanție baterie: 5 ani
  • versiune culoare:
    • CR chrome - crom
    • BL black - negru
  • potrivit : pentru toate căzile RAVAK cu o margine suficient de lată, pentru montarea bateriei - City/City Slim, Formy 01, Freedom W, Gentiana, 10°

Bateria Puri cu trei orificii are un cartus rotativ special cu comutare cadă/duș. Prin deplasarea manetei spre dreapta (dus) sau spre stanga (cadă) se regleaza doar temperatura apei, nu debitul apei, care este stabil. Bayteria include un duș extensibil cu un furtun cu blocare unică de 175 cm lungime.
Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Puri. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

Produsul nu include furtun și sistem sub pardoseală pentru evacuarea apei. Când instalați produsele, asigurați-vă accesul pe viitor la baterii, astfel încât acestea să poată fi întreținute.

5 ani garantieEasyClean (capuri de duș)EasyTwistRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)
Baterie pentru cadă cu trei găuri, Puri

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070142 PU 026.00 Baterie stativă pentru căzi 1 560 1 856
2
X070186 PU 026.20 Baterie stativă pentru căzi, Puri negru 1 755 2 089
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

5,3 MB
3,8 MB