Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie încastrabilă Flat cu comutator

BATERIE ÎNCASTRABILĂ CADĂ/DUȘ FLAT, CU COMUTATOR, PENTRU R-BOX VARI

FL 065.00CR / FL 065.20BL
Bateria Flat încastrabilă, cu comutator este potrivită pentru cabinele de duș cu duș fix și duș de mână sau pentru căzi care au și duș. Controlul sensibil al manetei bateriei, asigură reglarea perfectă a temperaturii curente și a apei. Bateria se folosește cu corpul de instalare R-Box Vari, care simplifică semnificativ munca și îmbunătățește rezultatul întregii lucrări.

Produsul este disponibil în varianta tradițională cromată sau în cea neagră, la modă.
 
.


Serie

Bateria Flat cu comutator, este potrivită pentru cabinele de duș cu dușuri fixe și cu duș de mână sau pentru căzile la care folosim si dușul de mână.
Oferim însă și o baterie Flat încastrabilă  fără comutator, pentru cabine de duș cu un singur duș sau pentru o cadă fără duș.
Cartușele ceramice au un diametru de 35 mm, și la fel ca și celelalte baterii, și pentru acestea oferim o garanție de 5 ani.
Pentru a instala bateriile încastrabile Flat în perete, este necesar să folosiți modulul ascuns R-Box RB 072.50. Asamblarea este simplă și este posibilă înlocuirea părții exterioare, fără complicații. Cu R-box, distribuția apei poate fi oprită, fără decupla apa de la rețea.

Informații tehnice

  • cartuș (diametru: material): 35 mm, ceramic
  • versiune culoare:
    • CR chrome - crom
    • BL black - negru
  • garanție baterie: 5 ani
  • potrivite: pentru cabine de duș cu un duș fix și unul de mână sau pentru o cadă, în care este posibilitatea de a face și duș

Pentru o soluție completă și consistența designului băii, vă recomandăm să o combinați cu alte baterii Flat. Vă recomandăm să folosiți pentru curățare externă produsul de curățare RAVAK Cleaner Chrome.

Corpul de bază pentru bateria încastrabilă R-box Vari RB 072.50 nu face parte din baterie și trebuie achiziționat separat. R-box Vari conține componente pentru fixarea în perete, nu include conexiuni pentru alimentarea cu apă sau alte materiale pentru instalații sanitare. R-box conține o piesă de acoperire din material plastic pentru corpul interior al bateriei montate la interiorul R-box, care păstrează distribuția apei în baie complet funcțională chiar și atunci când partea externă a bateriei este îndepărtată. Datorită acestei componente, alimentarea cu apă a cazii poate fo oprită, fără a tăia alimentarea cu apă de la rețea. R-box are o parte superioară a produsului marcată cu o săgeată pentru orientarea corectă a corpului bateriei.

5 ani garantieEasySwitchRavak Cleaner ChromeSoftMoveAutoSwitch
Baterie încastrabilă Flat cu comutator

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070123 FL 065.00CR Baterie încastrabilă cu comutator, pentru R-box, crom 739 880
3
X070179 FL 065.20BL Baterie încastrabilă, cu comutator ptr R-box, negru 865 1 029
1
X070139 RB 072.50 Corpul de bază al bateriilor încastrabile Flat, ptr.R-box Vari 575 684
3

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

23,1 MB
1,7 MB