Youtube Instagram

Baterii

Baterie încastrabilă cu termostat cadă/dus Chrome

CR 063.00 Baterie încastrabilă cu termostat Chrome cadă/dus, cu comutator

Baterie încastrabilă cu termostat, cu design al Conceptului Chrome, care include întregul echipament pentru camera de baie. Bateria conține atât partea vizibilă, cât și partea din alamă care se încastrează în perete. Comutatorul permite comutarea apei de la umplerea căzii la duș sau dacă e folosită în cabina de duș, de la dușil de mânâ la dușul fix.

Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateriile termostatice sunt capabile să echilibreze presiunea și temperatura apei astfel încât să asigure o temperatură constantă a apei caldă încă de la început.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Un buton de blocare situat pe capătul termostatic limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea acestui buton de către copii este prea dificlă și riscul de a se opări este eliminat.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic, termostat pentru reglarea temperaturii apei
  • potrivite: pentru toate căzile (cu preaplin și cu duș de mână) sau pentru cabinele de duș cu duș mobil și duș fix
  • comutator: cu comutator
  • garanție baterie: 5 ani
  • pentru: parte a Conceptului Chrome

Bateriile termostatate asigură un confort constant al temperaturii apei, ceea ce reduce consumul de energie cu încălzirea. Bateriile încastrabile pot fi combinate cu celelelte produse și accesorii RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome. Recomandăm poziționarea termostatului la poziția maximă din când în când, pentru a preveni formarea depunerilor.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisireExecuție parte metalică
Baterie încastrabilă cu termostat cadă/dus Chrome

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X070094 CR 063.00 Baterie incastrabila termostatata chrome cada/dus cu comutator 957,14 1 139 10

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB