Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie încastrabilă Classic fără comutator, pentru R-box

CL 066.00 Baterie încastrabilă fără comutator, pentru R-box

Designul necomplicat al bateriilor Classic permite exceleța și în ceea ce privește celelalte facilități și calități ale căzilor, precum și a avantajelor folosirii acestora în cabinele de duș. Folosirea bateriei pentru R-box furnizează beneficii practice suplimentare. Instalarea bateriei încastrabile în perete este atât de ușoară și incredibil de precisă. Finețea și eleganța formelor, corespund cu cele ale celorlalte componente ale conceptului Classic, care include cada, chiuveta și mobilierul.


Serie Classic

Zvelte și elegante

Forme elegante delimitate de o suprafață superioară plană, completează perfect linia fina ale cazilor si chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice îndeplinesc toate cerințele esteticii moderne.

Vodovodní baterie Classic

Sortiment complet

Oferta include baterii de chiuvete, bideu, duș și chiuvete de bucătărie, atât stative cât și de perete.


Vodovodní baterie Classic

Stilul în totală armonie cu conceptul

Bateriile Classic completează suita elementelor conceptului cu același nume, care include căzile, chiuvetele, mobilierele și bateriile, toate dezvoltate sub un principiu de design estetic unitar .


Vodovodní baterie Classic

Calitate garantată

Cartușul ceramic testat pentru durabilitate, rezistă timp de cel puțin treizeci de ani șicei cinci ani de garanție pentru întreaga baterie vă dă siguranța că bateriile Classic vor deveni un partener de încredere pentru fiecare dintre cei care le folosesc în baie.

Informații tehnice

  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic
  • pentru: cabine de duș care au doar un singur fel de duș, mobil sau fix, ori pentru căzi care nu au montat duș mobil
  • dotare: fără comutator, pentru R-box
  • garanție: 5 ani
  • pentru: căzile Classic alte căzi produse de RAVAK, alte căzi, cabine de duș RAVAK sau alte cabin 

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria Classic cu celelalte produse din Conceptul Classic oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.  Corpul de bază pentru bateria încastrabilă, R-box RB 070.50, nu este o parte a bateriei, acesta trebuie să fie achiziționate separat. R-box conţine materialele necesare pentru fixare pe perete, nu include conexiunile la conductele de apă sau alte accesorii conexe. Unitatea încastrabilă R-box conţine un capac din plastic care se regăseşte în corpul acesteia, care menţine distrubuţia apei activă în clădire chiar dacă bateria nu este instalată. Datorită acestui capac racordurile ţevilor la reţeua de apă se poate face fără închiderea reţelei de apă. Partea superioară a R-box-ului este marcată vizibil cu o săgeată care indică corect cu o săgeată orientarea corpului bateriei.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie încastrabilă Classic fără comutator, pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070089 CL 066.00 Baterie incastrabila dus pentru r-box 502 597
0
X070052 RB 070.50 R-box 426 507

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

12,1 MB
1,7 MB