Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie încastrabilă Chrome, pentru chiuvete

Baterie incastrabila, pentru chiuvete

CR 019.00CR.O1 / CR 019.20BL.O1
Baterie incastrabilă, cu mono comanda. Oferă mai mult spațiu deasupra chiuvetei, ceea ce facilizează întreținerea. Designul echilibrat al bateriei Chrome, este potrivirea ideală cu stilul celorlalte produse și accesorii ale conceptului cu același nume și deasemenea arată excepțional în orice baie modernă. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?


Serie Chrome

Atemporalitate care luminează ziua

Frumusețea metalului strălucitor sau negru și sunetul liniștitor al apei. Acestea sunt bateriile Chrome. Geometria suprafeței ovale și plane, care le-a fost furnizată de studioul de succes Nosal Design. Chrome este un joc minimalist de contraste la care vei reveni. Bateriile fac parte dintr-un concept atât de atent și complex încât a primit o nominalizare pentru Czech Grand Design. Datorita formei sale, este potrivita pentru orice baie. Veți alege o baterie tradițională în crom, sau veți prefera tendința modernă sub formă de negru?

Vodovodní baterie Chrome

Sortimentație completă

Sortimentația cuprinde atât baterii pentru chiuvete, bideuri, căzi, dușuri, chiuvete pentru bucătărie, cât și pentru sistemul încastrabil, de instalare cu R-box.


Vodovodní baterie Chrome

Unicitate

Un design original care nu poate fi găsit altundeva, fiind creat de studioul Nosal Design, nominalizat la Premiul Czech Grand Design pentru designul pentru baie, inclusiv pentru baterii. Originalitatea tehnică a bateriilor este evidentă de exemplu în cazul căzilor din gama Chrome care oferă baterii cu braț mobil. Când nu este folosit arată ca o bijuterie decorativă, iar atunci când răsucești brațul poți umple cada cu apă foarte ușor.


Vodovodní baterie Chrome

Accesorii în armonie

Bateriile din gama Chrome oferă o selecție variată de accesorii care aduc un plus de calitate tocmai prin designul armonios al acestora.

Informații tehnice

 • baterie chiuveta, incastrabila pentru R-box, cu brat
 • lungime pipa baterie, 230mm
 • cartus (diametru, material): 35 mm, ceramic
 • versiune culoare:
  • CR: Chrome - crom lucios
  • BL: Black - negru
 • design: ptr R-box, parte componenta a bateriei
 • garanție: 5 ani
 • utilizare: chiuvetele pe un blat

Pentru o soluție completă și o baie cu un design armonios, vă recomandăm combinarea bateriilor Chrome cu produse ale Conceptului Chrome și alte accesorii RAVAK. Pentru curatarea externa, va recomandam sa folosisti RAVAK Cleaner Chrome. Corpul de baza, R-box al bateriei incastrabile, este parte componenta a bateriei. R-box ul contine materialele pentru fixarea in perete si nu include materialele pentru racordarea la conductele de alimentare. R-box are un capac din plastic iar bateria interna este inclusa in R-box,astfel chiar daca indepartam partea externa a bateriei (cea care este montata pe perete), alimentarea cu apa in baie este complet functionala. Prin aceasta parte din plastic, poate fi aerisita instalatia, fara a fi necesara inchiderea alimentarii cu apa in baie. Pe R-box este evidentiata printr-o sageata clara, care este partea superioara a acesruia, pentru montarea cum trebuie a bateriei in corpul incastrat.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (perlator)SoftMove
Baterie încastrabilă Chrome, pentru chiuvete

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070093 CR 019.00CR.O1 Baterie incastrabila pt chiuvete, crom 1 370 1 630
0
X070430 CR 019.20BL.O1 Baterie incastrabila pt chiuvete, negru 1 520 1 809

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

26 MB
1,6 MB