Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie de perete pentru duș cu termostat, Termo 300

TE 033.00/150 Baterie termostatată Termo 300

Pentru o temperatură constantă a apei. Acesta echilibrează instantaneu temperatura apei în cazul fluctuațiilor de presiune din conductă, pentru a vă asigura apa în continuare la temperatura selectată. Oricine va testa bateria termostatică va dori să rămână cu ea.


Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateria termostatată poate compensa fluctuațiile presiunii și temperaturii apei din conductă, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o, în cel mai scurt timp posibil după ce ați rotit robinetul.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Butonul de siguranță de pe comanda termostatului împiedică pornirea neintenționată a apei mai calde de 38 ° C. Manipularea butonului de blocare este dificilă pentru copiii mici, deci elimină riscul de opărire.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • dimensiune baterie: 150 mm
  • cartuș: termostatat, pentru controlul temperaturii apei
  • proiectare: controlul temperaturii în stânga – CoolFeel
  • garanție: 5 ani
  • pentru: toate cabinele de duș RAVAK - pentru menținerea unei temperaturi constante a apei

Bateriile de duș termostatate pot fi combinate cu alte produse RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiCoolFeelEconomisire
Baterie de perete pentru duș cu termostat, Termo 300

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070096 TE 033.00/150 Baterie termostatata pt dus Termo 300 1 011 1 203
5

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB
2,3 MB