Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie cada Chrome, cu 4 orificii

BATERIE CHROME STATIVĂ CU PATRU ORIFICII, PENTRU CĂZI

CR 026.00

Bateria Chrome cu patru orificii este potrivită pentru instalare pe marginea căzii sau pe eventuala bordură construită pe marginea căzii. Produsul este format din patru componente în aceelași design. Bateria cu control sensibil prin pârghie, asigură o reglare perfectă a debitului și a temperaturii apei. Lângă baterie se află un braț de umplere, care reprezintă un concept elegant de umplere a căzii. A treia componentă se ocupă în mod fiabil de comutarea convenabilă a debitului de apă între umplerea căzii și duș. Un duș de mână extensibil la modă este ascuns în ultima deschidere


Serie

Energia intrinsecă a apei

Împrospătează-ți simțurile umplând cada cu apă printr-o baterie stativă cu cădere tip cascadă a apei. Combinația originală a funcției practice cu un plus de valorare estetică vor face din timpul petrecut în baie o experiență unică. Când cada este umplută cu apă poți privi cum se îmbină armonios șuvoiul de apă cu eleganța designului metalic al bateriei și căderea dinamică a apei.

Vanové stojánkové baterie

Experiență unică

Senzația vizuală și auditivă a umplerii căzii cu apă în forma unei cascade reprezintă o experiență unică pe care nu o vei rata.


Vanové stojánkové baterie

Design în ton cu cada

Poți alege bateria potrivită cu designului căzii, fie rotunjită, fie minimalistă. Bateria va crea tot timpul o experiență plăcută și nu va trebui găurită faianța.


Vanové stojánkové baterie

Schimbarea de la cadă la duș

Îți place să umpli cada cu apă sub formă de cascadă, dar nu vrei să ratezi dușul? Se poate și așa. Bateria tip cascadă este prevăzută cu un buton care îți permite treci pe modul ”duș”.

Informații tehnice

• cartus (diametru, material): 35 mm, ceramica
• design: cu set (furtun de duș 175 cm lungime; design din oțel inoxidabil)
• garanție baterie: 5 ani
• potrivit: pentru căzi Gentiana, NewDay, Rosa I, Rosa II, Rosa 95, LoveStory II, Asymmetric, Formy 01, Formy 01 Slim, Freedom W, City/City Slim
• extra optionale: Accesorii de baie cromate
Bateria Chrome pentru cada se instaleaza pe o cada cu latime suficienta (latime interioara min. 75 mm) si planeitatea marginii superioare, sau intr-o placa in spatele căzii.
Pentru o soluție cuprinzătoare și armonie de design a băii, vă recomandăm să combinați bateriile Chrome cu alte produse ale conceptului Chrome și alte accesorii RAVAK. Vă recomandăm să utilizați RAVAK Cleaner Chrome pentru curățarea externă.

Produsul nu include furtun și sistem sub pardoseală pentru evacuarea apei. Când instalați produsele, asigurați-vă accesul pe viitor la baterii, astfel încât acestea să poată fi întreținute.

5 ani garantieConcepteEasyClean (capuri de duș)Ravak Cleaner ChromeSoftMove
Baterie cada Chrome, cu 4 orificii

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070170 CR 026.00CR Baterie stativă pentru căzi, cu patru orificii 1 537 1 829
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

1,6 MB