Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie 10° încastrabilă pentru R-box

Baterie încastrabilă de duș pentru R-box

TD 066.00

  Cabina de duș trebuie echipată cu o priză de duș de perete, cada trebuie echipată cu sistem de umplere prin preaplin și cu sistem de scurgere.


  Serie 10°

  Te întâmpină

  Au design modern și nu numai. Înclinarea de 10 grade a robinetului oferă un control plăcut și o excelentă potrivire cu orice tip de chiuvetă.

  Vodovodní baterie 10°

  Cu două înălțimi

  Alege-o pe cea potrivită pentru tine. Cea mai înaltă este este potrivită pentru chiuvetele mai mari și mai adânci, precum și pentru umplerea vaselor mai înalte. Cea mai scundă este potrivită pentru chiuvetele mai mici, pentru care nu este necesară existența unei distanțe mari între robinet și fundul chiuvetei.


  Vodovodní baterie 10°

  Perlator ajustabil

  Perlatorul corectează fluxul de apă, astfel încât să fie îndreptat în direcția potrivită.


  Vodovodní baterie 10°

  Sortiment complet

  Include toate tipurile de baterii utilizabile în baie, precum bateriile de chiuvete, de bideuri, de dușuri, pentru căzile de baie, stative sau de perete, sunt inclusiv în varianta încastrabilă, o aplicație a sistemului universal de instalare R-box. Numai astfel poți fi sigur că design-ul băii este fără cusur.

  Informații tehnice

  • cartuș ceramic de 35 mm
  • potrivită pentru toate căzile și cabinele de duș RAVAK
  • garanție: 5 ani

  R-boxul conține sistemul de prindere la perete; nu include racorduri pentru țevile de apă sau alte materiale de instalații. R-box mai conține un capac din plastic, parte a corpului intern al R-boxului, care chiar dacă înlăturați partea externă a bateriei, păstrează funcționarea circuitului de apă din baie. Cu ajutorul acestui capac, rețeaua de apă poate fi aerisită, fără a închide circuitul de apă din baie. R-boxul are o săgeată care marchează pertea de sus a produsului, pentru a instala corect corpul bateriei.

  Corpul de bază al bateriei încastrabile, R-box RB 070.50 este separat de baterie și de aceea trebuie comandat separat.

  Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria 10° cu celelalte produse din conceptul 10° oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome.

  5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMove
  Baterie 10° încastrabilă pentru R-box

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X070071 TD 066.00 Baterie incastrabila fara comutator pentru R-box 535 637
  2

  Preturile sunt in RON

  Date pentru descarcare

  26,9 MB
  1,6 MB