Instagram Pinterest Youtube

Cada 10° Slim

Cada 10° Slim

Pur si simplu perfect
O cadă mare și confortabilă are un efect subtil. Acest lucru se datorează faptului că designerul a folosit la maximum spațiul interior al căzii în detrimentul lățimii marginilor acesteia. Marginile laterale sunt subtiri, iar spatele are o panta frumoasa. Cada are fundul plat și pereții laterali drepți. Aceasta este combinația ideală pentru un duș în siguranță. Este suficient să-l suplimentăm cu unul dintre paravanele noastre pentru ca apa să nu stropească.
Varianta subțire cu marginea superioară subțire este destinată încastrării. Prin combinarea cu alte produse ale conceptului 10°, puteți armoniza interiorul într-un singur stil.

Záruka

Serie

Căzi cu margine subțire

De asemenea, oferim cele mai populare modele de căzi dreptunghiulare din acril cu o margine subțire. așa-numita margine Slim, cu o înălțime de numai 18 mm își dezvoltă cel mai bine potențialul atunci când este înccastrată în zid.
Daca nu doriti sa încastrați cada, panourile frontale si laterale (panouri din lemn MDF) din stejar, nuc, lemn satinat sau alb pot fi folosite pentru cada City Slim cu dimensiunile 180 x 80 cm. Panourile frontale și laterale din MDF alb pot fi achiziționate în plus pentru cada Formy 01 Slim, Formy 02 Slim de 180 x 80 cm. Sistemul de montare a panoului frontal face parte din panou, nu este nevoie să cumpărați un kit pentru panou!

Slim vany RAVAK

Imagine unitară

Cada cu margine subțire se combină perfect cu sistemul de încastrare și permite crearea unei unități uniforme fără tranziții deranjante. Mulțumită încastrării, formele interne ale căzii, ies în evidență.


Slim vany RAVAK

Beneficii utile

Încastrând cada, se pot crea zone de depozitare suplimentare în jurul marginilor, care sunt întotdeauna utile.


Slim vany RAVAK

Libertate de alegere

Varianta de încastrare a căzii poate fi folosită ca element elegant în baie. Se poate amesteca decent cu faianța aleasă pentru întregul spațiu sau, dimpotrivă, atunci când se utilizează material contrastant, cada încastrată va atrage atenția și va determina caracterul spațiului.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 170 x 75 cm
  • material: acril turnat, protectie U.V.!!
  • design: margine subtire, de 18 mm
  • varianta ramforsare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 208 l
  • paravan cadă: VS2, VS3, VS5, PVS1, NVS1, CVS2, BVS1, BVS2
  • Accesorii care se pot comanda optional: suport, panou (frontal și lateral), panelkit, set de scurgere complet
  • garanție: 10 ani - Pentru aceasta este necesarăe utilizarea suportului original RAVAK (picioare) pentru tipul de cadă respectiv, în conformitate cu instrucțiunile de instalare.

Cada dreptunghiulară 10° Slim poate fi echipată cu un paravan de cadă VS2, VS3, VS5, CVS2, PVS1, NVS1, BVS1, BVS2. Vă recomandăm ca accesorii, panoul frontal și lateral, precum și sistemul de scurgere.

10 ani garantieConcepteVolum 208 lGreutate 27 kg
Cada 10° Slim

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
CA71300000 1700 x 750 Cada 10° Slim 170x75 alb 2 218 2 639
0
CY00030000 Suport pentru Cada 75 U 192 229

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare