Instagram Pinterest Youtube

Duș

B SET BSRV4 80, 90

B SET BSRV4 80, 90 pentru cabinele BSRV4

Setul de balamale, și mânere sofisticate face să iasă în evidență aspectul minimalist al cabinelor de duș Brilliant BSRV4 în dimensiunile 80 și 90. Forma unghiulară plată a elementelor metalice distinge cabina de colț Brilliant față de toate celelalte de pe piață. Combinația dintre elementele metalice solide și placarea cromată de înaltă calitate garantează cea mai înaltă calitate posibilă a tuturor elementelor metalice. Datorită acestui fapt, putem garanta o durată de viață foarte lungă a tuturor acestor elemente - a fost confirmată printr-un test de durată de viață de 30 de ani.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabine de duș pe colț BSRV4 80 și 90.
B SET conține:

  • balamale masive prindere sticlă la perete - 4 bucăți
  • balamale ușă - 4 bucăți
  • mânere- 2 bucăți
  • kit de montare

Balamalele sunt încorporate în sticlă în interiorul cabinei de duș și astfel facilitează întreținerea sa într-un mod revoluționar. Mecanismul de ridicare asigură închiderea automată a ușii și ridicarea deasupra barei de prag la deschidere și închidere. Metalul pur și designul masiv al mânerelor ergonomice subliniază impresia maiestuoasă a întregii cabine de duș.

 

 

B SET – cu test de durabilitate - 30 de ani

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
D01000A073 B SET BSRV4, BSKK4-80,90 crom 3 375 4 016
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.