Youtube Instagram

Duș

B SET BSDPS 80, 90 L/R

B SET BSDPS 80, 90 L/R pentru cabinele BSDPS

Setul de balamale, și mânere sofisticate face să iasă în evidență aspectul minimalist al cabinelor de duș Brilliant BSDPS cu dimensiuni 80x80 și 90x90 în variantele de stânga sau de dreapta, funcție de direcția de deschidere a ușii. Forma unghiulară plată a elementelor metalice distinge cabina de colț Brilliant față de toate celelalte de pe piață. Combinația dintre elementele metalice solide și placarea cromată de înaltă calitate garantează cea mai înaltă calitate posibilă a tuturor elementelor metalice. Datorită acestui fapt, putem garanta o durată de viață foarte lungă a tuturor acestor elemente - a fost confirmată printr-un test de durată de viață de 30 de ani.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabine de duș pe colț BSDPS cu dimensiuni 80x80 și 90x90 cu variante de stânga sau de dreapta (funcție de deschiderea ușii).
B SET pentru varianta de stanga sau de dreapta conține:

  • balamale masive prindere sticlă la perete - 4 bucăți
  • balamale ușă - 2 bucăți
  • mânere- 1 set
  • braț fixare lung - 1 bucata
  • kit de montare

Balamalele sunt încorporate în sticlă din interiorul cabinei de duș și astfel facilitează întreținerea sa într-un mod revoluționar. Mecanismul de ridicare asigură închiderea automată a ușii și ridicarea deasupra barei de prag la deschidere și închidere. Metalul pur și designul masiv al mânerului ergonomic subliniază impresia maiestuoasă a întregii cabine de duș. Brațul de fixare lung pentru sticlă asigură stabilitatea maximă a produsului.

 

 

B SET – cu test de durabilitate - 30 de ani

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere PRET -20%
PRIN PARTENERI
Preţ cu TVA
RAVAK ROM
     Stoc RAVAK Buftea
D01000A076 B SET BSDPS-L 80,90 crom 2 781   Alege partenerul 3 476
1
D01000A075 B SET BSDPS-R 80,90 crom 2 781   Alege partenerul 3 476
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.