Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

WC Vita RimOff

WC Vita RimOff

WC-ul Vita RimOff aduce beneficii practice in zona igienei, dar se remarca si printr-un design modern si elegant care se incadreaza perfect in orice baie sau toaleta.

Cu forma sa simplă și curată, WC Vita RimOff devine un element elegant în orice interior. Liniile elegante ale acestei toalete vor oferi baii tale un aspect sofisticat si modern. Toaleta se integrează perfect în spațiu fără a distrage atenția.

Tehnologia de clătire a vasului fără margine clasică aduce avantaje practice în domeniul întreținerii și igienei.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

  • dimensiuni (l/d/h): 360 x 530 x 350 mm
  • material: ceramică uniformă, glazură fără a fi nevoie de tratamente suplimentare de suprafață
  • RimOff - Tehnologia clasică de clătire a vasului wc fără margine
  • EasyFix - sistem de montare invizibil
  • garantie: 10 ani
  • accesorii de achiziționat: capac wc Vita slim sau module de spălare de instalare și butoane de comandă

RimOff – Tehnologia clasică de clătire a vasului wc fără margine
WC-ul Vita RimOff vă oferă un spațiu clar și igienic. Un vas fără margine de clătire nu are loc unde murdăria să se depună. Datorită formei interne reglate, clătirea sa perfectă este garantată. Este soluția ideală pentru cei care pun mare accent pe curățenia perfectă, igiena și întreținerea ușoară. Vasul wc este conceput pentru a vă oferi confort maxim și liniște sufletească știind că este întotdeauna perfect curat.

EasyFix - sistem de montare invizibil
Am înlocuit metodele tradiționale de fixare a toaletei, care includ elemente de montare vizibile, cu sistemul inovator de montare ascuns EasyFix, în care toaleta este fixată de sus prin orificiile pentru scaun. Unul dintre principalele sale avantaje este estetica, deoarece niciun șurub sau elemente de montaj nu vor deranja aspectul general al WC-ului tău.
Nici pe exteriorul vasului de toaletă nu există locuri greu accesibile, ceea ce reduce la minimum posibilitatea depunerii murdăriei și bacteriilor. Sistemul de montare suspendat al vasului de toaletă facilitează apoi curățarea podelei de sub acesta.

Recomandăm achiziționarea unui modul de spălare de instalare, a unui buton de comandă și a unui capac wc echipat cu sistemul de decelerare SoftClose – capac wc Vita slim pentru toaletă. Capacul poate fi scos cu usurinta de pe wc, iar spatiul de dedesubt poate fi curatat perfect.

Recomandare RAVAK:

  • consultati un instalator sau partenerul Ravak pentru a combina vasul wc RimOff cu modulul (rezervorul) incastrabil potrivit vasului wc
  • combinarea nepotrivita, poate afecta dinamica fluxului de apa care iese din rezervor, existand posibilitatea ca fluxul ajuns in vasul wc sa depasească marginea vasului, curgând in baie
  • vasul wc cu tehnologia RimOff trebuie combinat cu rezervoarele RAVAK sau cu alte rezervoare care permit reglarea debitului de apa la 4,5 litri
10 ani garantie
WC Vita RimOff

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X01860 360 x 530 x 350 WC Vita RimOff alb 1 361 1 619
0
X01861 364 x 450 x 51 Capac wc Vita alb 344 409

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare