Instagram Pinterest Youtube

Duș

W SET-Uni T universal

W SET-Uni T pentru Walk-In Double Wall

Setul de suporturi și suporturi metalice ține în siguranță suprafața laterală a geamului cabinei de duș cu perete dublu și asigură stabilitatea întregii cabine. Lungimea tijei este de 1200 mm și poate fi scurtată după cum este necesar. Utilizați conexiunea W SET-Uni T care conectează tija și sticla pentru a determina lățimea intrării în cabina de duș.


Serie

Produsele complete Brilliant și Walk-In constau din două articole separate! 

B SET
Este necesar să cumpărați separat geamul cabinei de duș - ușa de duș sau peretele fix de sticlă din seria Brilliant, precum și partea metalică a așa-numitei B SET. B SET conține mânere, balamale, set de montare și pentru cabinele cu anumite dimensiuni selectate și brațele de fixare Brilliant. Un braț de fixare pentru sticlă scurt sau lung poate fi achiziționat separat pentru cabine de duș mai mici.

W SET
Pentru a achiziționa produsul Walk-In complet, este necesar să achiziționați pereții de sticlă Walk-In într-un singur pachet, precum și suporturi metalice pentru a asigura stabilitatea întregii cabine de colț. Acestea di urmă se comandă separat și sunt livrate în al doilea pachet, așa-numitul W SET. W SET conține suporturi și suporturi metalice.

Puteți comanda alte dimensiuni de cabine, nu numai produse Walk-In standard, cu ajutorul configuratorului online de soluții personalizate - atipice.ravak.ro  atunci când alegeți designul dorit (tip, lățime, înălțime).

Informații tehnice

Set de piese metalice pentru cabine de duș cu două panouri de sticlă. Lungimea tijei de legătură este de 1200 mm și determină lățimea intrării. Poate fi scurtat după dorință.
W SET-Uni T Universal conține:

  • profil metalic – 1 bucată
  • T-universal– 1 bucată
  • braț ptr sticlă – 1 bucată
  • suport pentru sticlă – 1 bucată
  • kit montare

Garanție: 5 ani

Stabilitatea este asigurată de un suport și un braț de conectare metalic cu finisaj cromat lucios (bright alu) sau negru (black).

5 ani garantie
W SET-Uni T universal

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
GWD01000A099 1200 mm W SET-Uni T universal (cromat) 655 779
0
GWD010003024 W SET-Uni T universal negru 814 969

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare