Instagram Pinterest Youtube

Panou frontal 170

Panou frontal 170

Căzile nu este necesar să fie încastrate în zidărie și faianțate, este suficient să cumpărați unul dintre panourile armonizate în culorile lemnului de alb. Panourile frontale și laterale din MDF alb pot fi achiziționate în plus pentru cada Formy 01, Formy 01 Slim, Campanulla II, Chrome, Chrome Slim, 10° Slim, Classic II a Vanda II. Panoul schimbă complet stilul căzii, se instalează în câteva minute la fiecare cadă și este impermeabil.


Serie Formy 01

Garanția de 10 ani pentru cada de baie Formy 01 este supusă utilizării suportului original RAVAK. în conformitate cu instrucțiunile de instalare.

Cada Formy 01 poate fi finisată estetic pentru a se potrivi cu baia și cu personalitatea proprietarului. Suportul trebuie comandat separat, putem oferi panouri acrilice frontale sau laterale în culoare albă. Panelkitul este utilizat pentru a atașa panoul frontal. Instalați panoul la cadă în câteva minute, în timp ce spațiul de sub cadă rămâne accesibil în orice moment.

Informații tehnice

Panoul frontal de 170 cm este folosit pentru a se potrivi cu căzile Formy 01, Formy 01 Slim, Campanulla II, Chrome, Chrome Slim, 10° Slim, Classic II, Vanda II. Sistemul de instalare al panoului frontal face parte din panou, nu este necesar să cumpărați un panelkit!

La cadă pot fi instalate și panouri laterale.

5 ani de garanție pentru panourile căzilor
Panou frontal 170

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001695 1704 x 565 mm Panou frontal 170 alb 1 092 1 299

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare