Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru chiuvete, SD Natural 1200

Mobilier pentru chiuvete, SD Natural 1200

Designul impresionant al dulapului pentru chiuveta Natural Duo oferă posibilitatea de a crea aspectul băii dupa propriul gust. Ascundeți articolele obisnuite în sertare și afișați doar cele pe care le placeti cel mai mult. Oferiți spațiului dvs. de baie un caracter original, al dvs. Culoarea alb lucioasă va spori optic spațiul din baie.


Serie Natural

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmură turnată. Se potrivește fiecărei băi moderne. Numărul său de variante de mărime și posibilitățile de combinare a suprafețelor deschise și închise îl predestinează într-o gamă largă de utilizări.

Koupelnový nábytek Natural

Cameră pentru propriile combinații

Mobilierul din baie Natural include varianta cu sertare pentru a stoca cu ușurință tot ceea ce doriți să vă păstrați, precum și variante deschise, fără uși,  pentru a putea vedea produsele dvs. preferate. Fiecare spațiu de baie poate avea astfel propriul său farmec individual.


Koupelnový nábytek Natural

Combinația cu chiuveta

Am combinat mobilierul Natural cu chiuvete pentru a simplifica alegerea clientului atunci când achiziționează produsul. Întregul sistem este în perfectă armonie atât în ceea ce privește designul, cât și practicitatea..


Koupelnový nábytek Natural

Numărul variantelor de mărimi

Într-adevăr, toată lumea va putea alege din gama noastră de variante de mărime a mobilierului Natural, indiferent de mărimea băii. De la lățimea clasică de 50 cm, la confortabila de 80 cm până la extraordinara de 120 cm, sub o chiuvetă dublă care permite spălarea simultană pentru două persoane, fără nici o limitare.

Informații tehnice

  • dimensiuni(L x l x î): 120 x 45 x 45 cm
  • material: MDF
  • culoarea mobilier: alb (lucios)
  • garanție: 5 ani

SD Natural 1200 este proiectat pentru a fi instalat sub chiuveta Natural Duo. Este prevăzut cu 3 rafturi și un sertar împărțit intern în două părți. Livrate asamblate incluzând un set de instalare (șuruburi, balamale, prize). Dulapul trebuie montat pe un perete. Pentru o soluție completă și armonie în proiectarea băii, vă recomandăm să combinați dulapul pentru chiuvete SD Natural 1200 cu alte produse din gama Natural (chiuveta Natural Duo, oglinda Natural 1200, dulapul tip coloană închisă SB Natural, dulapul tip coloană fară uși SB Natural) sau cu alte produse RAVAK.

5 ani garantieImpregnare împotriva umidității
Mobilier pentru chiuvete, SD Natural 1200

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000001053 1200 x 450 x 450 SD Natural 1200 alb 3 210 3 820
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

13,6 MB