Instagram Pinterest Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

Mobilier pentru chiuvete SD Classic II

Mobilierul pentru chiuvete, SD Classic II

Mobilier confortabil, cu două sertare pentru o mai bună ordine. Proiectat pentru a complete conceptul Classic, pentru a se potrivi în întreaga baie cu celelalte componente, într-un elegant stil classic.


Serie Classic

Clasicul, în cel mai bun sens al cuvântului

Mobila de baie Classic este o manifestare a ideii de simplitate şi utilitate în esenţă deplină. Liniile de exterior economice sunt create special cu forme ovale şi mânere uşor tăiate în spiritul unui minimalism prietenos.

Koupelnový nábytek Classic

Gamă variată de dimensiuni

Modelul Classic include chiuvete de la cele mai mici, folosite în toaletele mici până la chiuvete pretabile familiilor numeroase. Toate mărimile sunt însoţite de mobiliere cu dimensiuni şi stiluri potrivite.


Koupelnový nábytek Classic

Elemente interioare sofisticate

Fiecare model de dulap Classic este structurat în maniera de a asigura spaţiul optim într-o formă compactă care să nu ocupe spaţiu prea mult în baie. Pentru ca lucrurile să fie depozitate eficient în dulapul cel mai mare de sub chiuvetă, acesta poate fi echipat cu un sertar jos care are plăci pe mânerul uşii în care pot fi depozitate cele mai mici obiecte.


Koupelnový nábytek Classic

Selecția gamei de culori

Pentru ca mobilierul Classic să se potrivească design-ului oricărei băi, acesta este disponibil în culori diferite și anume alb sau mesteacăn.

Informații tehnice

    • dimensiuni (LxAxÎ): 60/ 70/ 80 x 49 x 60 cm
    • material: MFPB și MDF, impregnat antiumezeală
    • culoare mobilier: alb, cappuccino, latte
    • culoare uși: alb lucios
    • garanție: 5 ani

Mobilier cu două sertare de depozitare. Ușa de culoare alb lucios (MDF lăcuit), se poate combina cu corpul mobilierului  de culoarea aleasă din variantele exixtente. Furnizat complet asamblat și cu kitul de montare (șuruburi, dibluri, etc). Mobilierul poate fi montat pe perete și nu poate fi montat pe piciorușe de susținere. Pentru o soluție completă și un design armonios în baie, recomandăm combinarea cu alte produse din conceptul Classic (chiuvete Classic, SD Classic, oglinde Classic) și alte produse RAVAK.

5 ani garantieConcepteImpregnare împotriva umidității
Mobilier pentru chiuvete SD Classic II

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X000000906 700 x 490 x 600 Mobilier pt chiuveta SD 700 Classic II alb/alb 1 806 2 149
1

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

27,8 MB