Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterii încastrabile Classic cu comutator, pentru R-box

CL 065.00 Baterie încastrabilă cadă/duș cu comutator, pentru R-box

Designul necomplicat al bateriilor Classic permite exceleța și în ceea ce privește celelalte facilități și calități ale căzilor, precum și a avantajelor folosirii acestora în cabinele de duș. Folosirea bateriei pentru R-box furnizează beneficii practice suplimentare. Instalarea bateriei încastrabile în perete este atât de ușoară și incredibil de precisă. Finețea și eleganța formelor, corespund cu cele ale celorlalte componente ale conceptului Classic, care include cada, chiuveta și mobilierul.


Serie Classic

Zvelte și elegante

Forme elegante delimitate de o suprafață superioară plană, completează perfect linia fina ale cazilor si chiuvetelor din seria Classic. Noile detalii practice îndeplinesc toate cerințele esteticii moderne.

Vodovodní baterie Classic

Sortiment complet

Oferta include baterii de chiuvete, bideu, duș și chiuvete de bucătărie, atât stative cât și de perete.


Vodovodní baterie Classic

Stilul în totală armonie cu conceptul

Bateriile Classic completează suita elementelor conceptului cu același nume, care include căzile, chiuvetele, mobilierele și bateriile, toate dezvoltate sub un principiu de design estetic unitar .


Vodovodní baterie Classic

Calitate garantată

Cartușul ceramic testat pentru durabilitate, rezistă timp de cel puțin treizeci de ani șicei cinci ani de garanție pentru întreaga baterie vă dă siguranța că bateriile Classic vor deveni un partener de încredere pentru fiecare dintre cei care le folosesc în baie.

Informații tehnice

  • cartuș(diametru, material): 35 mm, ceramic
  • adecvat: pentru căzile Classic sau alte căzi (cu umplere prin preaplin și cu opțiunea de duș) sau pentru cabine de duș care au un duș fix și de mână
  • dotare: cu comutator, pentru R-box
  • garanție: 5 ani

Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria Classic cu celelalte produse din Conceptul Classic oferite de RAVAK. Pentru întreținere vă recomandăm produsul RAVAK Cleaner Chrome. Corpul de bază pentru bateria încastrabilă, R-box RB 070.50, nu este o parte a bateriei, acesta trebuie să fie achiziționate separat. R-box conţine materialele necesare pentru fixare pe perete, nu include conexiunile la conductele de apă sau alte accesorii conexe. Unitatea încastrabilă R-box conţine un capac din plastic care se regăseşte în corpul acesteia, care menţine distrubuţia apei activă în clădire chiar dacă bateria nu este instalată. Datorită acestui capac racordurile ţevilor la reţeua de apă se poate face fără închiderea reţelei de apă. Partea superioară a R-box-ului este marcată vizibil cu o săgeată care indică corect cu o săgeată orientarea corpului bateriei.

5 ani garantieConcepteRavak Cleaner ChromeSoftMoveAutoSwitch
Baterii încastrabile Classic cu comutator, pentru R-box

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070088 CL 065.00 Baterie incastrabila cada/dus pentru R-box 594 707
1
X070052 RB 070.50 R-box 426 507
2

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

12,1 MB
1,7 MB