Youtube Instagram

Baterii

Baterie stativă tip cascadă, pentru căzi

Unitate umplere cadă tip cascadă RS 025.00

  Îți împrospătează simțurile și combină funcția practică cu valoarea estetică adăugată într-un mod original. Cada se umple - urmăriți cum curentul său revigorant se combină cu frumusețea perfectă a bateriei metalice și atinge suprafața cu energie dătătoare de viață.


  Serie

  Energia intrinsecă a apei

  Împrospătează-ți simțurile umplând cada cu apă printr-o baterie stativă cu cădere tip cascadă a apei. Combinația originală a funcției practice cu un plus de valorare estetică vor face din timpul petrecut în baie o experiență unică. Când cada este umplută cu apă poți privi cum se îmbină armonios șuvoiul de apă cu eleganța designului metalic al bateriei și căderea dinamică a apei.

  Vanové stojánkové baterie

  Experiență unică

  Senzația vizuală și auditivă a umplerii căzii cu apă în forma unei cascade reprezintă o experiență unică pe care nu o vei rata.


  Vanové stojánkové baterie

  Design în ton cu cada

  Poți alege bateria potrivită cu designului căzii, fie rotunjită, fie minimalistă. Bateria va crea tot timpul o experiență plăcută și nu va trebui găurită faianța.


  Vanové stojánkové baterie

  Schimbarea de la cadă la duș

  Îți place să umpli cada cu apă sub formă de cascadă, dar nu vrei să ratezi dușul? Se poate și așa. Bateria tip cascadă este prevăzută cu un buton care îți permite treci pe modul ”duș”.

  Informații tehnice

  • comutator cadă/duș
  • cu set
  • diametru cartuș ceramic 40 mm 
  • garanție: 5 ani
  • potrivite pentru toate căzile RAVAK Gentiana, NewDay, Rosa II, Rosa 95, LoveStory II, Asymmetric, Formy 01, Formy 01 Slim, City, City Slim, Freedom W

  Pentru a obține o soluție completă și a realiza un design uniform, vă propunem să combinați bateria din gama Rosa cu celelalte produse din Conceptul Rosa și cu alte accesorii RAVAK. RAVAK Cleaner Chrome este recomandat pentru întreținere.

  Când instalați produsele, asigurați-vă accesul pe viitor la baterii, astfel încât acestea să poată fi întreținute.

  5 ani garantieEasyClean (capuri de duș)Ravak Cleaner ChromeSoftMove
  Baterie stativă tip cascadă, pentru căzi

  Preț / cumpărare

  Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
  X07P003 RS 025.00 Baterie cada tip cascada 1 304 1 552
  5

  Preturile sunt in RON

  Date pentru descarcare

  15,4 MB
  2,4 MB