Instagram Pinterest Youtube

Baterii

Baterie duş de perete cu termostat 150 mm

Baterie duş de perete cu termostat 150 mm

TE 032.00/150

Pentru temperatura constantă a apei. Compensează imediat fluctuațiile de presiune din țevi și ale temperaturii apei, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de cald așa cum ați setat-o. Odată ce ai încercat o baterie termostatică, îi vei rămâne fidel.


Serie

Nu vei dori niciodată altfel

S-a terminat cu amestecul de apă caldă și rece, cu neplăcutele experiențe tactile cu apă prea caldă sau prea rece de la începutul sau în timpul îmbăierii. Bateria termostatată poate compensa fluctuațiile presiunii și temperaturii apei din conductă, asigurându-se astfel că apa curge întotdeauna la fel de caldă cum ați setat-o, în cel mai scurt timp posibil după ce ați rotit robinetul.

Termostatické baterie

Sigure, chiar și pentru copii

Butonul de siguranță de pe comanda termostatului împiedică pornirea neintenționată a apei mai calde de 38 ° C. Manipularea butonului de blocare este dificilă pentru copiii mici, deci elimină riscul de opărire.


Termostatické baterie

Economie de apă și energie

Temperatura cerută este setată automat și cu minim de întârziere. Astfel, termostatul limitează cantitatea de apă irosită în timpul așteptării pentru temperatura cerută.


Termostatické baterie

Prevenirea schimbărilor neprogramate a temperaturii

Bateriile termostatate nu sunt controlate printr-o pârghie, ci printr-un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Așadar, lovirea neintenționată a mânerului în timpul îmbăierii și implicit schimbarea temperaturii din greșeală nu poate avea loc. Schimbarea temperaturii peste 38 de grade este simplă și se realizează prin deblocarea butonului.

Informații tehnice

  • cartuş ceramic pentru a controla fluxul de apă şi cartuş termostatic pentru a controla temperatura
  • garanție: 5 ani
  • pentru temperatură constantă a apei în cabina de duș
    potrivite pentru toate cabinele de duş RAVAK
  • Bateria de duș termostatată poate fi combinată cu alte produse RAVAK. Pentru o întreţinere adecvată utilizaţi RAVAK Cleaner Chrome
5 ani garantieDistanță 150 mmRavak Cleaner ChromeTemperatura constantăFastReactionProtecție împotriva opăririiEconomisire
Baterie duş de perete cu termostat 150 mm

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA PREŢ CU TVA      Stoc RAVAK Buftea
X070034 TE 032.00/150 Baterie de perete pt dus, Termo 100 904 1 076
4

Preturile sunt in RON

Date pentru descarcare

75,2 MB
2,3 MB