Youtube

Mobilier, Chiuvete şi WC

WC Chrome RimOff

Vas WC Chrome RimOff

Tehnologia care păstrează toaleta cu adevărat curată

Vasele wc RimOff Chrome sunt lipsite complet de bordura interioara de clătire, bordură care reprezenta un risc potențial de impurități. Fără bordura de spălare din interiorul bolului de toaletă, fara locuri  inaccesibile, vasul pentru toaletă este perfect neted, iar murdăria nu are unde să se agațe. Designul special pentru toaleta  permite clătirea precisă cu un  simplu  jet de apă,  fără a fi nevoie de curatare dupa fiecare utilizare. Soluție ideală pentru cei care au grijă de curățenie, igienă și întreținere ușoară. Designul  acestor toalete este conceput pentru a completa  largul concept de baie Chrome, care include toate echipamentele de baie. Datorită faptului ca este un vas wc suspendat, WC-ul  Chrome RimOff ușurează curățarea podelei băii sau a încăperii de toaletă. Sistemul de fixare este ascuns , pentru a nu deranja designul curat și compact. Fără margini și falduri, unde s-ar putea aduna murdăria.


Serie

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fără detalii care să deranjeze privirea și cu un sistem eficient de spălare a interiorului vasului.  Mulțumită sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitată întreținerea întregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizează întreținerea vasului și în același timp are un design compact. Vasul wc Chrome are un capac practic, cu sistem de închidere SoftClose.

Extinderea conceptului, către perfecțiune
Vasul WC Chrome prin design-ul urmează formele întregului concept de baie, astfel încât chiar și în băile asociate cu toaleta, puteți menține același stil. Designul său este, de asemenea, atât de avansat și versatil, încât poate fi utilizat cu succes în orice baie modernă.

Nu există șuruburi vizibile, fără locuri inaccesibile
Nu strica impresia generală de curățenie, facilitează curățarea și reduce locurile inaccesibile pe partea exterioară a vasului de toaletă, unde se poate depune murdărie.

Totul pentru întreținere simplă
Sistemul de fixare suspendat, facilitează curățarea pardoselilor în camera de toaletă sau baie iar sistemul testat practic de spălare a vasului de toaletă - un guler cu găuri, distribuie apă acolo unde este nevoie. Vasul rămâne igienizat și ușor de întreținut.

Informații tehnice

Vasul de toaleta Chrome Rimoff este produs din ceramica de înaltă calitate, cu design proaspăt și elegant, pentru fiecare zi. Toaletele fără bordură de clătire permit spălarea întregii suprafețe. Toaleta este proiectată pentru a fi montată suspendată.
Vă recomandăm să cumpărați modulele pentru vasele wc, clapetele acționare rezervor și capacul de wc echipat cu sistemul SoftClose - capacele wc Chrome.
Vasele wc Chrome RimOff dispun de un sistem Click care vă permite să îndepărtați cu ușurință capacul vasului wc cu o sigura mișcare și să curățați zona de dedesubt.
Pentru o soluție completă de baie , pot fi achiziționate impreuna cu accesoriile Chrome sau alte produse din conceptul Chrome (bide, chiuvete, mobiliere etc.).

10 ani garantieConcepte
WC Chrome RimOff

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X01651 360 x 525 x 350 WC chrome RimOff 1 205 1 434
0
X01451 365 x 430 x 40 Capac wc chrome alb 281 334

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

6,7 MB