Youtube Instagram

Duș

Uşi de duş Supernova SDZ2

Uşă de duş pliabilă, din 2 elemente

Potrivit chiar și pentru cele mai mici nișe, cu o lățime de numai 67 - 71 cm. Sistemul de reglare vă permite să utilizați lățimea maximă posibilă a intrării.


Serie Supernova

De absolută încredere

Gama de modele Supernova include cele mai populare cabine de duă de pe piață. Acum oferim și profile în culoarea neagră, de asemenea, în alb sau cu un finisaj satinat extrem de durabil. Puteți alege să fie cu geam din sticlă securizată sau cu geam din plastic. Raportul dintre eficiență și estetica modernă la Supernova, reprezintă o soluție atemporală avantajoasă pentru fiecare baie.

Sprchové kouty, dveře a boxy Supernova

Promisiune de funcționare silențioasa și utilizare fără probleme, pe viață

Sistemul de culisare cu care sunt echipate cabinele de duș Supernova este un sistem patentat AntiBlock, care asigură o utilizare fără probleme pentru mulți ani și previne blocarea ușilor. Durata de viață testată este de un million de mișcări de inchidere și deschidere și asigurăm pentru cabinele Supernova, o garanție de 10 ani a sistemului AntiBlock.


Sprchové kouty, dveře a boxy Supernova

Profile construite pentru eternitate

Profilele cabinelor Supernova sunt construite din aluminium cu pereți groși, cu un finisaj de metal satinat de înaltă calitate. Sunt potrivite atât pentru camerele de baie personale cât și pentru hoteluri sau pensiuni.


Sprchové kouty, dveře a boxy Supernova

Instalare simplă

Produsele se livrează asamblate, astfel încât necesită doar fixarea pe perete și siliconarea. O persoană poate asambla produsul în doar o oră.

Informații tehnice

  • dimensiune: 70 cm
  • culoare profil: alb
  • geam plastic: pearl
  • geam sticlă securit: transparent/grape
  • înălțime 1950 mm
  • garanție: 5 ani

Produsul constă în două părți pliabile. Prin rotirea acestuia la 180° obţinem varianta de stânga sau de dreapta a uşii de duş.

Se instalează în băile gata finisate, cu cădiţe de duş RAVAK  Aneta, Angela,  Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome sau direct pe pardoseală cu rigolă de duş . Combinând cu un perete fix PSS obtinem o cabină de duş în formă de „L“ , combinând cu doi pereţi PSS obţinem o cabină de duş în formă de „U“.  Furnizăm cabine de duș și uși din seria Supernova asamblate, iar asamblarea acestora poate fi realizată de o singură persoană în doar o oră.
Se pot comanda si la dimensiuni atipice.

Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

5 ani garantieGrosime sticlă 3 mmSticlă protejată cu AntiCalc10 ani de garanție pentru sistemul AntiblockL/R varianta 180°Instalare ușoară (cabine de duș)
Uşi de duş Supernova SDZ2

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere PRET -20%
PRIN PARTENERI
Preţ cu TVA
RAVAK ROM
     Stoc RAVAK Buftea
01V101O2Z1 670-710x1950
Intrare 492 mm
Usa de dus Mobilier chiuvete SDZ2-70 195 alba + geam sticla Transparent 1 538   Alege partenerul 1 922
0
01V101O2ZG Usa de dus Mobilier chiuvete SDZ2-70 195 alba + geam sticla Grape 1 538   Alege partenerul 1 922
E7788011195021 înălţimea de 1950 Profil de extensie NPS 195 alb 76   Alege partenerul 95
2
E119500021 Profil aluminiu T 195 alb 301   Alege partenerul 376
0

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.