Youtube

Duș

Uşi de duş Blix BLDZ2

Ușă de duș Blix BLDZ2

Sistemul de ușă pliabilă vă permite lățimea maximă de intrare în cabina de duș. Ușile de duș de mișcă în interior, astfel încât apa să nu se scurgă afară din cabină. Ușile pot fi completate de un perete fix.


Serie Blix

Practice și atractive

Cabinele de duș Blix reprezintă cel mai bun raport între calitatea înaltă și accesibilitate. Manopera integră și design-ul modern sunt la îndemâna oricărui client și aduce mereu numeroase beneficii practice.

Sprchové kouty a dveře Blix

Funcționare plăcută

Sistemul de glisare al cabinelor de duș Blix este foarte silențios și solid deoarece partea sa de jos este echipată cun un mecanism SilentRun, care previne ca părțile glisante să se blocheze sau să se încrucișeze. Acest fapt este o promisiune de utilizare a cabinelor de duș pe viață fără probleme tehnice sau de zgomot.


Sprchové kouty a dveře Blix

Curățare ușoară

Apăsând ușor mecanismul de la baza ușii glisante, ușa se poate înclina ușor în spate sau chiar îndepărta complet. Astfel, nu există locuri innacesibile sau greu de curățat.


Sprchové kouty a dveře Blix

Pentru toate vârstele

Având până la doi metri lungime, ușile de duș sunt potrivite chiar și pentru un duș în doi, cu persoana iubită de exemplu, în timp ce cabinele arcuite, se potrivesc bailor mai mici. De asemenea există cabine de duș cu o înălțime mai mică, dotate cu o cădiță mai adâncă, pretabile pentru copii și oamenii în vârstă. Cabinele de duș Blix pot fi alături de tine o întreagă viață.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 70, 80, 90 cm
  • culori profile: profil- lucios Alubright; mîner cromat
  • geam din sticlă securit: 6 mm; Transparent
  • înălțime: 190 cm
  • garanție: 5 ani

Aceasta este montată într-o baie cu gresie (cel mai bine într-o nișă cu pereți zidiți sau în combinație cu BLPSZ perete fix). Căzi RAVAK compatibile sunt Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro FLAT Perseu Chrome Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Chrome sau Gigant, ori direct pe podea, cu rigolă sau sifon de pardoseală. Împreună cu doi pereți ficși de tip BLPS puteți crea o cabina de duș în formă de U.

Înainte de asamblarea produsului, acordați atenție documentelor tehnice din fila „Date pentru descărcare”, numărul din numele produsului, nu indică dimensiunea sa exactă.

5 ani garantieGrosimea sticlei 6 mmSticlă protejată cu AntiCalcFuncționare silențioasă SilentRunL/R varianta 180°
Uşi de duş Blix BLDZ2

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA      Stoc Buftea
X01H10C00Z1 BLDZ2-70 cromat+Transparent 1 993 2 372
0
X01H40C00Z1 BLDZ2-80 cromat+Transparent 2 125 2 529
X01H70C00Z1 BLDZ2-90 cromat+Transparent 2 270 2 701
2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

2,1 MB