Youtube Instagram

Duș

Uşi de duş Blix BLDP3

Ușă de duș Blix BLDP3

Sistemul său practic de glisare, permite o intrare plăcută în cabina de duș, fără ca ușa să intre în spațiul de baie. Ușa de duș culisează în interior, astfel încât apa să nu picure în afara zonei de duș după duș.

Serie Blix

Practice și atractive

Cabinele de duș Blix reprezintă cel mai bun raport între calitatea înaltă și accesibilitate. Manopera integră și design-ul modern sunt la îndemâna oricărui client și aduce mereu numeroase beneficii practice.

Sprchové kouty a dveře Blix

Funcționare plăcută

Sistemul de glisare al cabinelor de duș Blix este foarte silențios și solid deoarece partea sa de jos este echipată cun un mecanism SilentRun, care previne ca părțile glisante să se blocheze sau să se încrucișeze. Acest fapt este o promisiune de utilizare a cabinelor de duș pe viață fără probleme tehnice sau de zgomot.


Sprchové kouty a dveře Blix

Curățare ușoară

Apăsând ușor mecanismul de la baza ușii glisante, ușa se poate înclina ușor în spate sau chiar îndepărta complet. Astfel, nu există locuri innacesibile sau greu de curățat.


Sprchové kouty a dveře Blix

Pentru toate vârstele

Având până la doi metri lungime, ușile de duș sunt potrivite chiar și pentru un duș în doi, cu persoana iubită de exemplu, în timp ce cabinele arcuite, se potrivesc bailor mai mici. De asemenea există cabine de duș cu o înălțime mai mică, dotate cu o cădiță mai adâncă, pretabile pentru copii și oamenii în vârstă. Cabinele de duș Blix pot fi alături de tine o întreagă viață.

Informații tehnice

  • dimensiuni: 90, 100 cm
  • culori profile: profilul- lucios Alubright; mânerul cromat
  • geam din sticlă securit: 5 mm; Transparent
  • înălțime: 190 cm
  • garanție: 5 ani

Ușa de duș BLDP3 poate fi instalată numai într-o nișă; Nu pot fi combinate cu un perete fix. Instalați în nișe cu cădițele RAVAK Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome sau direct pe podea cu rigolă.

5 ani garantieGrosime sticlă 5 mmSticlă protejată cu AntiCalcFuncționare silențioasă SilentRunL/R varianta 180°Instalare ușoară (cabine de duș)
Uşi de duş Blix BLDP3

Preț / cumpărare

Cod produs Dimensiuni Descriere Pret fără TVA Preţ cu TVA Stoc Buftea
X00H70C00Z1 BLDP3-90 cromat+Transparent 1 700,8403 2 024 2

Preţurile sunt în RON. Termenul de livrare este de 4 săptămâni.

Date pentru descarcare

16 MB