Youtube Instagram

Tehnologie şi materiale RAVAK

Calitatea Ravak este asigurată de conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi materialele de cea mai bună calitate.

în 2008 am introdus un sistem operaţional de galvanizare. Tehnologia de galvanizare şi vopsire garantează 100% controlul calităţii suprafeţei profilelor cabinelor de duş, uşilor de duş şi paravanelor de cadă. Noi oferim astfel doar produse cu o calitate demonstrată.

 

Tratamentul anodic al profilelor de aluminiu este cea mai dificilă etapă din tratamentul profilelor cabinelor de duş, uşilor şi paravanelor de cadă.

Pulberea de vopsea îmbracă profilele din aluminiu, în câmp electrostatic și ecologic în același timp.

Folosind cea mai nouă tehnologie prin presare a acrilului și încălzirea pe verticală.

RAVAK AntiCalc® este o tehnologie revoluționară care pe o suprafață de sticlă formează un scut protector invizibil, respingând apa și prevenind degradarea sticlei din cauza depunerilor. Întreţinerea sticlei este mult mai uşoară.

Este o procedură de întărire a căzii din acril cu fibră de sticlăCantitatea şi raportul în care acest component este pulverizat este controlat de computer în funcţie de fiecare tip de cadă. Avantajul laminării este obţinerea unei rezistenţe şi a unei rigidităţi sporiteprodusului finit la un preţ acceptabil.

Pentru producerea mobilierului de baie sunt folosite plăci aglomerate de cea mai înaltă calitate impregnate în profunzime cu o soluţie antiumezeală produsă de liderii europeni din domeniu. Uşa mobilierului este de asemenea impregnată cu acestă soluţie după care este vopsită cu două straturi de grund. Stratul final este dat cu o vopsea specială, densă, poliuretanică cu un grad ridicat de luciu. Mobilierele prezintă o durată de viaţă foarte lungă în mediul umed din camera de baie.

Un amestec unic, de dolomită macinată şi răşini sintetice cu proprietăţi aparte, practice şi estetice. Avantajul produselor din marmură turnată cum sunt cădițele de duș GalaxyPro sau chiuvetele, constă în varietatea formelor, marginile fine şi suprafaţele de depozitare drepte .